De prin lume adunate

#one man show #vis #doi dintre noi #made in romanai #toti cinci #dan puric #passe partout #teatru

"Passe-Partout", la sala Rapsodia

In luna aprilie Compania de teatru " Passe Partout DP " continua seria spectacolelor prezentate saptamanal la sala Rapsodia din Str. Lipscani 53. Compania de teatru condusa de Dan Puric repezinta un punct de referinta in p[eisajul cultural din Romania, dar si din Europa.
Joi, 9 aprilie
, cu incepere de la ora 19:00, puteti viziona spectacolul "Toti cinci". Piesa va spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute, doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent. Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia si iertarea. Din distributie fac parte Ana Pepine, Dana Paraschiv , Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man.
Miercuri, 15 aprilie
, de la orele 19:30 ste programat spectacolul "Doi dintre noi". Protagonistii acestui spectacol sunt tinerii actori Ana Pepine si Paul Cimpoieru. Piesa este o demonstratie sensibila de miscare, in care gestul strict uman se imbina cu sensurile iubirii si cu istoria artelor si a muzicii pe un parcurs milenar, de la Vivaldi si Pieroo della Francesca pana la ritmurile cele mai noi. Un "love story" clasic, senzual, expresiv desfasurat pe durata parcursa de cand s-a descoperit dragostea si pana azi.
Joi, 23 aprilie
, sunteti invitati la "Vis"-ul lui Dan Puric, un one man show care ne initiaza in limbajul trupului. Un one man show al unui maestru al pantomimei si al expresivitatii corporale. Creatiile lui Dan Puric constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane.
"Acest one-man show s-a nascut in timp, am tot adaugat cate un moment, si n-am apucat sa schimb nimic, iar el s-a instalat in mine, asa incat nu mai pot scapa. Cu ajutorul lui spun ceva despre faptul ca suntem incapabili sa vorbim despre lumea noastra interioara, ne e teama, de-asta si dragostea e o vorba folosita pentru a exprima un nivel superficial, care implica doar erotismul. Teatrul pe care il fac starneste reactii ale eului nostru profund, e un act de recunoastere la care oamenii participa cu uimire, amintindu-si de ei insisi"
, declara Dan Puric despre spectacolul sau.



Programul lunii se incheie joi, 30 aprilie cand este programat, de la orele 19:30, spectacolul " Made in Romania ", in regia lui Dan Puric. Din distributie fac parte: Carmen Ungureanu, Adrian Horobet, Ileana Olteanu, Richard Bovnoczki, Dana Cavaleru, Dragos Huluba, Violeta Totir, Mihai Razus, Vlad Oancea, Oxana Moravec , Adriana Nicolae, Andrei Vasluianu, Ion Parea, Ioana Flora si Eduard Dumitru.
"Made in Romania"
este o irezistibila si savuroasa insiruire de asa-zise povestioare muzicalo-moralizatoare care surprind si incanta spectatorul prin ineditul desfasurarii, prin haz si dezinvoltura. Spectacolul imbina traditia gagurilor specifice filmului mut, pantomime, stepul si dansul popular romanesc.
Biletele
au preturi cuprinse intre 15 si 40 lei si s-au pus in vanzare la casa de bilete a salii Rapsodia, intre orele 11-18. Rezervari puteti face la numarul de telefon 021.315.89.80.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea