De prin lume adunate

#timp liber #parcuri de distractii #parcuri copii #parcuri distractie romania

Parcuri de distractii in Romania perfecte atat pentru cei mici, cat si pentru adulti

Vrei sa pleci intr-o mica aventura cu familia, insa nu ai gasit inca un loc care sa ii multumeasca pe toti membrii familiei? Parcurile de distractie ar putea fi o varianta perfecta. In cadrul acestora ai posbilitatea de a face numeroase activitati ideale atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. Iata cateva dintre cele mai frumoase parcuri de distractie din Romania:

1. Terra Park Bucuresti


Terra Park Bucuresti este situat langa mall-ul AFI pe Bulevardul Timisoara. Este unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Romania, care se ridica la standardele europene. Printre cele mai interesante atractii ale Terra Park se numara Roata Brandenburg, Willis Tower, Nava Khufu, Moai, Trans Siberian Express si Toltec Pendula.

Bineinteles, Terra Park ofera distractie variata, cu activitati perfecte pentru intreaga familie, printre care si un cinema 4D. Biletul de intrare costa intre 50 de lei si 100 de lei.




2. Parcul Aventura din Brasov


Parcul de distractii Aventura din Brasov este unul dintre cele mai interesante si complexe locuri de divertisment din Romania. Acesta propune trasee suspendate, impartite pe culori in functie de dificultate.Parcul de distractii Aventura din Brasov dispune de 2,5 hectare de padure, 120 de platforme, 130 de jocuri, 692 m de tiroliene, 1.000 m de coarda, 5.400 de cablu, 7.000 de suruburi si 49.400 kg de lemn.

Parcul Aventura, situat langa Darste, are, de asemenea, o zona special amenajata pentru copii.



3. Arsenal Park Orastie


Arsenal Park Orastie se intinde pe 80 de hectare si este situat intr-o padure. Acesta dispune de o piscina, dar si de un echipament special, de armata. La Arsenal Park poti dormi in buncare sau in laboratoare de teste care au fost renovate. De asemenea, poti alege si camerele elegante pentru civili, pe un tun sau intr-un tanc, ori Vila Generalilor, care este mult mai spatioasa.

La Arsenal Park Orastie poti juca Airsoft sau Paintball, asa ca nu ezita sa vizitezi acest parc, care iti ofera distractie maxima la un pret destul de accesibil.




Sursa foto: e-cernavoda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea