De prin lume adunate

#ziua barbatului #paintball #parc #distractie

Parcuri de distractie pentru barbati

In Romania exista cateva parcuri de distractie tematice, dedicate iubitorilor de senzatii tari. Daca vrei sa petreci cateva momente departe de agitatia orasului, intr-un cadru natural frumos, alaturi de multi prieteni, incearca unul dintre aceste parcuri. Vei avea parte de instructaj militar, numeroase sporturi extreme si de echipa si locatii inedite care iti vor pune sangele in miscare.
 

Instructie militara la Arsenal Park
 

Arsenal Park este un complex hotelier special, amplasat pe terenul unui fost depozit de munitii, la marginea Orastiei. intreg complexul este realizat in stil militar . Arsenal Park se afla intins pe 80 de hectare de teren. Aici vei gasi buncare, tunuri, TAB-uri si numeroase alte masinarii militare.

Paintball, Airsoft, ATV, Buggy si alte sporturi motorizate offroad se pot practica in cele mai bune conditii. Terenurile pentru sporturi precum golf, basket sau fotbal nu lipsesc nici ele. Pasionatii de cicloturism vor aprecia peisajele si traseele interesante care pot fi strabatute pe doua roti.

La Arsenal Park poti practica paintball, airsoft sau golf. Te poti plimba cu masini blindate, cu drezina, cu masina de golf sau cu jeep-ul offroad. Tot aici vei avea parte si de activitati precum instructie militara, treasure hunt , tir cu arcul sau plimbare cu transportorul senilat.

Arsenal Park se afla pe strada Codrului, la numarul 24, in localitate Orastie, judetul Hunedoara. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0354.501.001.
 

Paintball la Inchisoara Doftana
 

Paintball este un mod de relaxare, de joaca, de petrecere a timpului liber atat ziua cat si noaptea. Terenul de paintball este amenajat cu diferite cazemate, puncte de trecere in care echipele se confrunta. Este asemanator unei situatii de razboi. In cadrul jocului este absolut necesar sa ai echipament special si arma cu bile colorate cu care iti vei insemna adversarii.

Paintball-ul este un joc de echipa desfasurat intr-un scenariu ce imita teatrul militar sau teren special amenajat de speed-ball, in care calitatile fiecarui jucator integrate printr-o strategie comuna de echipa pot determina tabara castigatoare.

Un loc inedit in care poti practica acest sport este Inchisoarea de la Doftana, in apropiere de Campina. Aceasta locatie este una dintre cele mai atractive destinatii de paintball din tara. Este apreciata de cunoscatori pentru provocarile interesante pe care le propune.

Paintball Arena propune si alte locatii atractive pentru o partida de paintball: Campina, Vama Veche, Sinaia, Busteni si Azuga. Mai mutle detalii poti obtine la numarul de telefon 0726.701.060.
 

Motoare si zgomot la enduro Parc
 

Enduro Parc este un parc de sporturi extreme, deschis la 20 de kilometri de Ploiesti. Aici poti inchiria motoare de enduro si cross. De asemenea, poti practica paintball, alpinism si zboruri cu avion usor si cu motodeltaplan.

La Enduro Parc poti inchiria motociclete Honda si Cagiva. Pretul pentru inchirierea undei motociclete este 40 lei pentru 30 de minute. Benzina si echipamentul sunt incluse in pret. Traseul propus de Enduro Parc detine un grad de dificlutate destul de scazut, insa foarte variat si captivant.

Enduro Parc se afla in comuna Poienarii Burchii, in judetul Prahova. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0744.772.243.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea