De prin lume adunate

#unde iesim #parcuri #vara #distractie #divertiland #parcuri acvatice #Aqua Magic Mamaia #Water Park #paradisul acvatic

Parcuri acvatice din Romania unde te poti distra vara aceasta

Parcurile acvatice sunt optiunea ideala pentru cei care doresc sa se racoreasca in zilele toride de vara. In ultimii ani s-au dezvoltat tot mai multe astfel de zone de recreere, unde poti evada atunci cand nu ai posibilitatea sa mergi la mare. Iata cateva parcuri acvatice pe care trebuie sa le vizitezi vara aceasta.


1. Divertiland, Bucuresti

Racoreste-te si tu in cel mai mare parc acvatic din tara, deschis anul trecut in comuna Chiajna, chiar la iesirea pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Aici, pe o suprafata de 7,2 hectare, te asteapta parcul acvatic "La Plaja", care include nu mai putin de 27 de tobogane, o piscina cu valuri, un rau ce se intinde pe o lungime de un kilometru, dar si o "Cetate a ploii" - un labirint al distractiei pentru cei mici.

Reprezentantii Divertiland au anuntat ca isi vor deschide portile parcului chiar de 1 Iunie, de Ziua Copilului. Biletele costa 50 de lei (Luni-Vineri) si 80 de lei (Sambata si Duminica), iar pentru copii 40 de lei (Luni-Vineri) si 70 de lei (Sambata si Duminica).


2. Water Park, Otopeni

Water Park este situat in Otopeni si este primulĀ  parc acvatic deschis in apropierea Capitalei. Aici te poti distra la maxim cu ajutorul toboganelor, ce iti dau adrenalina necesara. Totodata, exista si o plaja cu nisip unde poti juca fotbal sau volei, mai multe vestiare, un restaurant si cateva magazine. Pentru anul acesta, tarifele de intrare in parcul acvatic nu au fost inca comunicate.


3. Aqua Magic, Mamaia

Aqua Magic este primul parc acvatic deschis in Romania, in urma cu 10 ani. Ofera mai multe piscine atat pentru copii, cat si pentru adulti, dar si trei turnuri, fiecare dotat cu cateva tobogane speciale pentru cei insetati de adrenalina.

Complexul Aqua Magic se afla chiar la intrarea in statiunea Mamaia, iar un bilet de intrare pentru adulti costa 40 de lei in iunie si septembrie si 70 de lei in iulie si august. Pentru copii, tarifele sunt 20 de lei in iunie si septembrie si 30 de lei in iulie si august.


4. Paradisul Acvativ, Brasov

Una dintre cele mai importante atractii estivale pentru romanii din zona Brasovului este Paradisul Acvatic. Complexul ofera mai multe tipuri de piscine, atat interioare, cat si exterioare, trambuline pentru sarituri, tobogane cu apa, locuri de masaj, teren de volei, restaurant, terase si mai multe magazine. Pretul unui bilet este de 55 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii.

Sursa foto: roevent.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea