De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #padina fest

Padina Fest

Festivalul Padina Fest anunta cea de-a treia editie. Iubitorii muntelui pot participa la singurul festival care imbina muzica, activitatile montane si filmul. Timp de 5 zile, Platoul Padina din muntii Bucegi este centrul muzicii rock si folk, al aventurii si sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF si nu in ultimul rand al educatiei montane si ecologice.

Principalele atractii la festivalului

Printre principalele atractii ale festivalului se numara aventura pe munte, biciclete, tiroliana, rapel, catarare, drumetii pe trasee inedite, probe de echilibru si oina. Vor fi si activitati de alpinism, Military Camp si Treasure Hunt.

Pentru cei cu spirit de aventura echipele de salvamonti au organizat un Adventure Park cu o varietate de trasee pe corzi cu niveluri diferite de dificultate. Alte puncte de atractie pentru participanti sunt balonul cu aer cald, podul indian, catararea pe plasa verticala, inchirierea de biciclete si multe alte activitati cu specific de tabara.

O alta mare atractie a festivalului va fi Maratonul Bucegilor, o intrecere sportiva pe 2 roti care isi propune sa imbine muntele cu sportul si obiectivele turistice. Traseul ofera o priveliste de ansamblu asupra mai multor obiective turistice precum: Lacul Bolboci, Saua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsa, Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman, Pestera si multe alte peisaje ale Bucegilor. Inscrierile la maraton se vor face aici, in limita a 300 de locuri.

Daca editia de anul trecut a stat sub semnul ecologiei, anul acesta, pe langa obiectivul principal de protejare a naturii si de ridicare a educatiei montane, Padina Fest pune un deosebit accent pe sport si miscare in aer liber si organizeaza trei maratoane.

Filme si concerte la Padina Fest

Pe timpul celor cinci zile de festival participantii vor avea ocazia de a lua parte la workshopuri diverse, de a se destinde in zona de relaxare cu hamace special amenajate si de a urmari filme dintre cele mai diverse.

Serile sunt animate de concerte ale unor trupe consacrate precum si trupe debutante care promit un show de exceptie. Vita de Vie, Suie Paparude, Steelborn, OCS, Kumm, Emeric Imre sunt doar cateva dintre formatiile care urca pe scena.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea