De prin lume adunate

#evenimente #targ #martisor #primavara #carturesti

Pachetele de primavara la Carturesti

In aceasta perioada, Carturesti gazduieste un targ de martisoare. Aici vei gasi bijuterii, accesorii si alte obiecte artizanale, fabricate acasa sau in atelierele proprii de tineri artisti, carti, filme, accesorii si ceaiuri adecvate momentului.

Se ia si se abuzeaza de o bucata de carton de culoare omagiala. Se alege la intamplare o suprafata echivalenta cu bunele intentii. 300 de grame pe metrul patrat, poate si mai mult, inseamna o tinuta de invidiat. Atentie ambidextrilor. Foarfecele se tine in mana dreapta.

Peste 10 metri de snur purpuriu, bine incolacit si alti cativa metri de scotch, banda izolatoare, leucoplast va angaja destinatarul cadoului intr-o lupta cu coeficientul de inteligenta al natiunii.

Cutiile cu panglici multicolore se asezoneaza cu continut dupa gust in mansarda librariei Carturesti din strada Arthur Verona , intre 26 februarie - 8 martie, la targul de martisor Pachetele de primavara.

In aceeasi locatie Roxana Vasile si Ioana Ion tin workshopuri pentru copii asortate cu tema, iar joi, 4 martie, de la ora 17.30 clasa profesoarei Sanda Lazur de la Centrul de Studii Romano-Japoneze va oferi o demonstratie de ikebana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea