De prin lume adunate

#tango #festival #muzica #dans #milonga

Otono de tango la Bucuresti

In perioada 29-31 octombrie, la studio D.A.N.S. din Bucuresti se va desfasura festivalul international de tango argentinian "Otono de Tango", eveniment organizat sub Inaltul patronaj al Ambasadei Argentinei la Bucuresti.

Festivalul "Otono de Tango" este un maraton al dansului ce reuneste pe scena bucuresteana peste 300 de dansatori, specialisti in domeniu si invitati, atat din tara cat si din strainatate. Vor fi prezenti dansatori din Bulgaria, Turcia, Spania, Italia, Liban, Franta, Germania, Marea Britanie si nu numai.

Invitati extraordinari ai acestui eveniment cultural sunt Ruben si Sabrina Veliz, doi renumiti maestri de tango argentinian, dansatori si coregrafi. Un adevarat rasfat pentru ochi, acesti doi maestri, originari din Argentina, Buenos Aires, calatoresc in toata lumea pentru a putea trai si impartasi si altora bucuria dansului, a sentimentului, a pasiunii.

Pe parcursul festivalului nu vor lipsi workshop-urile si petrecerile dansate, care vor culmina cu un show extraordinar, la milonga de sambata seara. Se vor tine chiar si cateva lectii deschise de tango pentru toti cei interesati sa vada, sa simta, sa guste putin din ceea ce inseamna tangoul argentinian.

Programul va include si o expozitie de pictura si fotografie cu tema "TANGO", la care participa artisti romani. Astfel, cei indragostiti de ritmurile senzuale ale tangoului argentinian sunt asteptati la festival. Pentru a pune in practica cele invatate, fiecare zi a festivalului se va incheia cu milonga.

Toate evenimentele au loc la Studio D.A.N.S, de pe strada Popa Nan, numarul 82.
 

Programul festivalului international de tango argentinian "Otono de Tango"
 

29 octombrie:
11.00 – Deschiderea cursurilor particulare
17.00 – Inscrierea participantilor
19.00 – Notiuni tehnice pentru dansatoare
22.30 – Milonga

30 octombrie:
11.00 – Inregistarea participantilor
13.00- Giros
16.30 – Boleos
18.15 – Combinatii creative cu ganchos, sacadas, voleos (nivel avansat)
22.00 – Milonga

31 octombrie:
13.00 – Tango
14.45 – Vals: deplasari si secvente pentru salon (nivel intermediar)
17.15 -  Introducere in tehnici de sarituri si ridicari , tehnici de baza in lucrul cu partenerul (nivel avasat)
19.00 – Chacarera (toate nivelurile)
22.00 – Milonga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea