De prin lume adunate

#ateneul roman #lansare #dan puric #literatura #carte

“Omul frumos” al lui Dan Puric

Dan Puric va veni in fata bucurestenilor, marti, 10 februarie 2009 , de la ora 19:30, la Ateneul Roman sa prezinte conferinta cu tema "Omul frumos ". Tot atunci va avea loc si lansarea volumul cu acelasi titlu -"Omul frumos".

Evenimentul face parte dintr-o serie de patru conferinte pe care Dan Puric le va prezenta in anul 2009, la Ateneul Roman. Dan Puric ne releva credinta, luciditatea, creativitatea, forta si atitudinea de structura stancii, ce ne cheama si ne indeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.

"Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva. Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva", declara Dan Puric.

Biletele s-au pus in vanzare la Ateneul Roman (tel.021/315.68.75) si online pe Eventim.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea