De prin lume adunate

#cinema #filme #uranus

O vara la cinema la Uranus 144

Intr-un loc pitoresc si departe de zgomotul orasului, la Uranus 144 ai parte in aceasta vara de un parcurs estival al comediei franceze de ieri si de azi. Reincepe Un ete au cinema, un program estival cu filme de comedie.

Actritele franceze sunt renumite mai ales pentru frumusete si mister, trecandu-se cu vederea ca au simtul umorului si un talent real pentru comedie.

La Un ete au cinema o vei regasi pe Catherine Deneuve, tanara si frivola, impreuna cu sora ei Francoise Dorleac in Les Demoiselles de Rochefort. Vei avea ocazia sa o vezi si pe Juliette Binoche ca make-up artist care isi pierde avionul impreuna cu Jean Reno in Decalage horaire.

30 ani dupa La Boom, Sophie Marceau revine ca mama incruntata din LOL, iar Vanessa Paradis se intoarce in fata camerei de filmare pentru a-i suci capul lui Romain Duris in L'arnacoeur. Filmul L'arnacoeur  deschide saptamana O vara la cinema, dupa concertul KUMM.

Sambata 31 iulie, ai parte de o mica bijuterie vizuala: Triplettes de Belleville. Dar adevarata surpriza a acestui an este alta. Redescoperit anul acesta pe croazeta, Pierre Etaix este unul dintre regizorii francezi cei mai originali si inclasabili, caruia Festivalul de la Cannes 2010 i-a adus un omagiu binemeritat. Fundatia Groupama Gan si

Fundatia Tehnicolor aduc la Bucuresti unul dintre cele mai bune filme ale sale in copie restaurata.

Retraieste pentru o seara Le grand amour, ca si cum ai fi in 1969, miercuri 28 iulie 2010 la Uranus 144. In ultima seara, nu rata concertul Mariei Raducanu, la ora 21.00.

Evenimentul Un ete au cinema are loc la Uranus 144, langa Piata de Flori din Rahova. Intrarea la eveniment este libera.

 

Program

 

Sambata, 24 iulie:
21:00: Concert KUMM
22:30 L'arnacoeur / Hotul de inimi

Duminica, 25 iulie:
21:30 OSS 117: Rio ne repond plus / Agentul OSS 117 - Actiune in Rio

Luni, 26 iulie:
21:30 Gazon maudit

Marti, 27 iulie:
21:30 Decalage horaire / Decalaj orar

Miercuri, 28 iulie:
21:30 Le grand amour / Marea iubire

Joi, 29 iulie:
21:30 Ma vie en l'air / Viata mea in aer

Vineri, 30 iulie:
21:30 Les vacances de Mr. Hulot / Vacanta domnului Hulot

Sambata, 31 iulie:
21:00 Les Triplettes de Belleville / Tripletele din Belleville
22:30 LOL - Laughing Out Loud

Duminica, 1 august:
21:00 Concert Maria Raducanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea