De prin lume adunate

#unde iesim #club #cafenea #restaurant #martisor #primavara #martie

O seara cu fetele de Martisor

Spa, masaj de relaxare, cafea aromata, cocktailuri indraznete, distractie si dans pana in zori in cluburi sunt doar cateva idei de petrecere a unei seri cu fetele. Pentru ca este primavara si pentru ca femeia este in centrul atentiei, te poti rasfata cu cateva lucruri pe care nu le faci in mod obisnuit.

8 Martie se apropie cu pasi repezi si trebuie sa iti planifici din timp iesirea cu fetele care a devenit deja traditionala. Aceasta zi este dedicata in intregime sexului frumos, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi, sa te distrezi si sa te rasfeti in compania prietenelor tale cele mai bune.

In aceasta zi trebuie sa uiti de toate grijile si nemultumirile si sa te bucuri chiar si pentru cateva ore de libertatea de a face ce vrei. O seara petrecuta cu fetele este ideea potrivita pentru un 8 Martie reusit. Uita si de iubitul tau si nu il lasa sa iti modifice programul si placerea acestei zile dedicata doar tie si prietenelor tale. Noi iti prezentam cateva idei pentru un 8 martie intre fete. Te asiguram ca te vei simti atat de bine incat iesirea de 8 Martie va deveni o traditie si un ritual pe care il vei relua multi ani de-acum incolo.

 

Incepe ziua cu o vizita la spa

 

Pentru ca este ziua ta si a primaverii, intampina noul anotimp cu un tonus fizic si psihic de invidiat care sa radieze incredere si sanatate. Incepe ziua de 8 martie cu o sesiune aromata si deconectanta la un centru spa. Pentru cateva momente vei scapa de stres, grijile cotidiene, termenele limita de la serviciu . Toate se vor sterge si te vei bucura de clipe petrecute doar cu tine si pentru starea ta de bine. Vei redescoperi astfel cat de bine este sa fii femeie si sa te bucuri de beneficiile unui masaj sau ale terapiilor speciale, precum aromoterapia sau impachetarile cu ciocolata.

Pe langa faptul ca te vei simti bine, vei capata mai multa incredere in tine si corpul tau iti va multumi pentru tratamentul special si va radia de fericire. Noi iti recomandam sa incerci terapiile exotice de la Eden Spa. Cu fructe precum papaya, ananas, mango sau fructul pasiunii, acest tratament iti va desfata simturile si te vei simti mai aproape ca niciodata de vara si plajele din Bora Bora.

La Magnolia Spa poti opta pentru un masaj aromaterapeutic cu uleiuri cu proprietati de vindecare. Acest tip de masaj relaxeaza, detoxifiaza, energizeaza, improspateaza si revitalizeaza. In functie de uleiurile folosite, masajul stimuleaza sistemul limfatic si circulator, elimina toxinele si creeaza o senzatie profunda de relaxare. Dupa o astfel de sedinta spa te vei pune pe picioare si vei fi pregatita pentru petrecerea de la finalul zilei, dedicata femeii.

Sursa foto: images.com

Continua rasfatul cu un masaj tonifiant

 

Ia gandeste-te: cand a fost ultima ora cand ai fost la un salon de masaj? 1 sau 8 martie sunt momentele perfecte in care te poti rasfata cu masaj facut profesionist, cu ingrediente speciale care te vor relaxa si tonifia in acelasi timp. Pentru o sesiune de masaj poti merge chiar impreuna cu prietenele tale. Astfel, veti incepe in avans seara dedicata voua.

La Magnolia Spa poti incerca un masajul Lomi Lomi, venit de la Huna, de la maestrii vindecatori din Hawaii. Credinta fundamentala a acestor Huna este ca totul cauta armonie si totul cauta dragoste. Lomi Lomi, sau "bratele iubitoare", este un masaj care lucreaza usor si in acelasi timp profund musculatura, prin miscari continue, care aluneca pe corp. Pentru relaxare mai poti incerca si masajul aromaterapeutic cu uleiuri cu proprietati de vindecare. Pentru o senzatie cat mai intensa, poti alege si un masaj cu pietre calde din Peru. Dupa una dintre aceste sesiuni de masaj vei privi viata cu alti ochi si vei petrece si cateva moment placute alaturi de prietenele tale.

Sursa foto: images.com

La shopping in mall

 

Stim ca o zi ideala pentru orice femeie trebuie sa contina si elementul cheie: shopping. Aceasta "terapie" poate intrece orice tratament antistres si oricat de deprimata ai fi, nimic nu se compara cu o sesiune de cumparaturi in magazinele preferate. In aceasta perioada mai poti gasi magazine care practica reduceri, dar si unele cu promotii atragatoare, la colectiile noi, de primvara vara. Alaturi de prietenele tale vei admira vitrinele frumos aranjate si vei proba fustite si rochite potrivite pentru noul sezon.

Sursa foto: images.com

De la shopping la film

 

Daca tot esti intr-unul din mall-urile din capitala, poti incepe seara cu fetele cu un film la una din salile de cinema amplasate in incinta centrelor comerciale. Daca inca nu ai reusit sa vezi filmul Avatar, acum poate fi oacazia potrivita de a-l viziona. Pentru o seara intre fete, potrivite sunt si filmele Casanova, identitate feminina, Valentine's Day, Up in the Air sau It's Complicated. Filmele te vor binedispune si te vor face sa vrei sa continui seara cu fetele.

Sursa foto: images.com

Sa incepem petrecerea cu o cafea

 

Dupa film, poti da startul serii de nebunii intre fete. Incepe mai timid, cu o cafea aromata si o mica barfa cu fetele. Daca esti genul clasic, care nu vrea sa incerce din prima lucruri noi, noi iti recomandam o ciocolata calda in doua culori, la Tandem Cafe. Pentru o atmosfera rafinata si cosmopolita, Grand Cafe Van Gogh este o alegere potrivita.

Parca o cafea mai merge si cu ceva dulce langa, iar pentru asta Chocolat are reteta perfecta: un mousse de ciocolata excelent. Daca de la inaltimea cestii de cafea vrei sa agati un tanar corporatist si fitos, Caffe Pascucci Shop este locul ideal pentru astfel de intalniri. Cu siguranta, cafeaua iti va deschide tie si prietenelor tale pofta de distractie, iar flirturile inocente din cafenea, pot continua cu dansuri languroase intr-un club.

Sursa foto: images.com

Seara de cocktailuri

 

Hmm...cafeaua aia a fost buna, insa parca ar merge ceva mai tare, cu mai multe grade in pahar. Sex on the beach, Cosmopolitan, Mojito, Margarita sau Pina Colada sunt doar cateva dintre cele mai populare cocktail-uri din lumea intreaga. Cu putina imaginatie insa, ii poti spune chiar tu barmanului combinatia ta originala.

Cu siguranta te vei distra testand cocktail dupa cocktail, mai ales cand nici barmanul nu-i tocmai de aruncat. Pentru cele mai originale cocktailuri si o atmosfera pe masura, Newton Bar si Interbelic Cocktail Bar sunt recomandarile noastre pentru o seara cu multe cocktailuri alaturi de prietenele tale. Si, cine stie, poate nu vei pleca singura la petrecerile din cluburi.

Sursa foto

Petrecere in club

 

Cocktailurile au fost bune, insa au deschis pofta pentru o seara de dans nebun. Bucurestiul nu duce lipsa de cluburi, astfel ca ai de unde alege pentru a continua distractia din bar. Control Club din Bucuresti este unul dintre cele mai populare cluburi de alternative, atmosfera este incendiara, aglomeratia pe masura, insa asa poti cunoaste un tip cool, cu care sa dansezi pana in zori. Alte cluburi in care poti petrece sunt si Fabrica, Expirat, Planter's, Terminus Pub sau The Silver Church.

Sursa foto: images.com

Rasfat culinar cu prietenele

 

Daca ideea petrecerii intr-un club nu prea iti surade, poti alege sa petreci restul serii la un restaurant. Chiar daca esti la dieta, de Ziua Femeii poti face cateva excese. Pana la urma despre asta este vorba in viata: sa traiesti la maxim si sa te bucuri de fiecare clipa. Pana si psihologii recomanda ca macar o data pe luna sa te rasfeti cu mancaruri si preparate culinare pe care in restul timpului le eviti. Asadar,"la placinte inainte".

Noi ti recomandam sa incerci restaurantul Asia, pentru o experienta asiatica deosebita, restaurantul Derby, pentru o atmosfera linistita si muzica relaxanta sau Casa Satya pentru principiile culinare ayurvedice si pentru mancarurile inedite.

Sursa foto: images.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea