De prin lume adunate

#noapte infricosatoare #halloween #oaspeti #bran #castelul bran

O noapte infricosatoare la Castelul Bran, de Halloween! Oaspetii vor dormi in sicrie de lux

Castelul Bran va fi inchiriat pentru o noapte, pe 31 octombrie, de Halloween. Norocosii vor calca pe urmele contelui Dracula si vor putea experimenta o noapte cu adevarat infricosatoare.

Oaspetii vor fi intampinati de catre prezentatorul principal al serii, Dacre Stoker, un stra-stranepot al scriitorului Bram Stoker.

Acestia vor avea putea explora intregul castel, toate cele 57 de camere ale sale si "labirintul de coridoare iluminate cu felinare, ungherele infioratoare si scarile care scartaie", dupa bunul lor plac.

Apoi, Dacre Stoker va servi oaspetilor "o masa copioasa, care iti intareste sangele", constand in tocana de pui cu paprika - acelasi preparat pe care Jonathan Harker, protagonistul romanului "Dracula", il primeste in carte, inainte ca invitatii sa mearga sa doarma in sicriele lor, "in scartaielile si soaptele noptii transilvanene si in zgmotele facute de lupii care ratacesc pe langa zidurile castelului".

Oaspetii sunt rugati sa nu aduca cu ei usturoi, nici obiecte impregnate cu miros de usturoi sau bijuterii din argint. De asemenea, invitatii vor fi rugati sa nu plaseze niciaieri in castel obiecte in forma de cruce si sa nu isi faca selfie-uri in fata oglinzilor.

Aceasta noapte speciala este pregatita de catre platforma online Airbnb, o platforma americana dedicata rezervarilor turistice. Repreezentantii companiei au anuntat ca vor organiza o competitie insolita, al carei castigator va avea posibilitatea de a petrece o noapte in Castelul Bran din Romania, resedinta contelui-vampir Dracula din celebrul roman omonim scris de Bram Stoker in 1897, potrivit realitatea.net.

Castigatorul concursului si invitatii lui sunt invitati sa petreaca noaptea de Halloween din acest an in Castelul Bran. Ei vor dormi in "sicrie de lux, captusite cu catifea", amplasate in presupusa cripta a lui Dracula.

Surse foto: airbnb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea