De prin lume adunate

#stand up comedy #eddie griffin # turneu eddie griffin

Nu rata evenimentul de comedie al anului: Eddie Griffin la Bucuresti

Vrei sa razi cu lacrimi, sa te distrezi la un show de mare clasa? Nu rata cel mai important eveniment de gen al anului 2014! Eddie Griffin vine la Bucuresti in luna noiembrie! 

Celebrul veteran de stand-up comedy, clasat pe locul 62 de catre Comedy Central în topul Celor mai Memorabile 100 Reprezentații de Stand-up din toate Timpurile, dar cunoscut ca și actor în diverse producții hollywoodiene, Eddie Griffin, vine pentru prima oară în România. El ne va amuza în cadrul unui spectacol pe 14 noiembrie la Cinema Patria din București. Evenimentul face parte din turneul "Living Legend" al comediantului care a inclus multe show-uri sold out.

Griffin e așteptat sa-și încerce umorul cu publicul român la 20:00 în timp ce deschiderea va avea loc de la ora 19:00. 

Biletele vor fi puse in vanzare la urmatoarele categorii:

Categoria 1 - 250 RON

Categoria 2 - 200 RON

Categoria 3 - 150 RON

Acestea pot fi achizitionate online de pe:

- www.bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos;

- www.myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

- www.eventim.ro si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas)

Pe lângă cariera de succes pe care a început-o din 1990 ca și performer de stand-up comedy, acesta s-a aventurat ulterior și în filme. Dintre acestea amintim: The Meteor Man (1993), Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), Double Take (2001), Undercover Brother (2002), John Q (2002), Scary Movie 3 (2003), Deuce Bigalow: European Gigolo (2005) and Norbit (2007) sau thrillerul Urban Justice (2007) alături de Steven Seagal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea