De prin lume adunate

#hobby #fotografiat #poze #fotografii #poze portret

Nu esti fotogenic? Afla cateva secrete care te vor ajuta!

Te nemultumeste felul in care apari in poze si parca niciodata nu iti ies in evidenta partile frumoase ale corpului? Ti se pare ca ai nasul prea stramb, parul prea ravasit si zambetul este fortat? Spune adio pozelor nereusite cu tine si invata cum sa te lasi fotografiat, intocmai ca starurile de cinema. Iata cateva trucuri care sa te ajute sa fii cea mai fotogenica persoana din lume!


Stai cu o mana in sold

Imagineaza-ti ca esti pe covorul rosu, intre vedete si toti ochii sunt atintiti spre tine. Ridica barbia, trage umerii in spate si asaza elegant un picior in fata celuilalt. Este esential sa te inclini putin in lateral si sa-ti sprijini o mana pe sold. Nu uita sa stai dreapta.


Nu sta cu picioarele prea departate

Sub nici o forma nu adopta o pozitie in care sa stai cu picioarele prea departate. Vei parea mai scunda decat esti in realitate si cu o greutate mai mare. Ai grija la pozitia umerilor, adopta un stil degajat, atat cat sa para natural.


Nu-ti fie frica sa stai pe scaun

O poza in care apari pe scaun alaturi de cineva foarte inalt este mult mai buna decat o fotografie in care pari un liliputan in tara uriasilor.


Trage burta

Daca inca nu ai exersat acest truc, este momentul sa incepi. Afla ca este valabil atat in cazul barbatilor, cat si in cel al femeilor. Poarta haine putin mai largi, care sa mascheze abdomenul inestetic, iar la poza ai grija sa inspiri adanc si sa iti tragi umerii putin pe spate.


Evita ochii sticlosi

Daca vrei sa eviti privirea de "ochi sticlosi" care te dezavantajeaza, poti incerca sa inchizi ochii timp de cateva secunde inainte sa te lasi fotografiata. O alta metoda prin care poti face acelasi lucru este sa privesti cateva secunde in jos, apoi sa iti ridici privirea direct in aparatul foto.


Nu te machia strident

Ai grija sa ai un machiaj care sa fie potrivit fetei tale. Evita produsele cu sclipici sau luciu, cele care te scot vulgar in evidenta. Poti sa iti pudrezi nasul si fii discreta in privinta dermatografului pentru ochi.


Evita zambetul prea larg

Pozele sunt amintiri pe viata si vrei sa faci tot posibilul sa iesi perfect in ele. Zambeste, simte-te bine, insa ai grija sa nu te lasi pozata cu gura pana la urechi, nimeni nu arata excelent cu aceasta grimasa extrema pe chip!

Sursa foto: onefluffybunny.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea