De prin lume adunate

#bucuresti #bijuterii #timp liber #accesorii #evenimente #handmade #decor #targ fashion #targ design #targ toamna

Nu ai planuri de weekend? Mergi la targurile de final de noiembrie!

Bijuteriile, bunatatile traditionale si obiectele handmade fac parte din ofera targurilor organizate in Bucuresti la acest final de saptamana. Afla unde poti merge in weekend pentru a-ti face cumparaturile de dinaintea sarbatorilor de iarna!

Jewelry Design Fair. In acest weekend, galeria de arta contemporana ArtXpert gazduieste targul Jewelry Design Fair, eveniment dedicat bijuteriei contemporane de autor si designerilor romani. La targ vei avea ocazia sa admiri si sa achizitionezi bijuterii unicat, realizate de designeri talentati. Intrarea la targ este libera.

Addicted to fashion. Daca vrei sa afli care sunt ultimele tendinte in moda si vrei sa iti innoiesti garderoba de iarna inainte de sarbatori, nu rata targul "Addicted to fashion", care are loc la "Lucky no. 13", in zona Gradina Icoanei. La targ vei gasi obiecte de vestimentatie si accesorii handmade. Accesul publicului este gratuit.

Targ de toamna la Muzeul Taranului Roman. La sfarsit de saptamana si de luna, Muzeul Taranului Roman aduce produse traditionale si bunatati din toate colturile tarii. In plus, in curtea interioara a muzeului, mesterii populari si artistii handmade vin la targ cu podoabe, mobilier si bijuterii. Intrarea este libera.

Sursa foto: evenimente-bucuresti.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea