De prin lume adunate

#noaptea devoratorilor de publicitate #reclame #publicitate #cinema #film

Noaptea devoratorilor de publicitate

In acest an, Noaptea Devoratorilor de publicitate are loc pe 12 iunie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 22.00. Evenimentul inseamna peste 5 ore de publicitate si 360 de reclame din 54 de tari.

noaptea devoratorilor de publicitate 2010 este un eveniment care atrage an de an mii de fani ai proiectiilor de reclame. Acest eveniment este un show dedicat in exclusivitate amatorilor si specialistilor in publicitate. In noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colt al lumii provin.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un spectacol care combina un cinema de cea mai buna calitate cu divertismentul si cu spiritul ludic al publicului.

Totul a inceput in 1973 cand un pusti de zece ani, fascinat de reclamele vazute la televizor si in salile de cinema, a inceput sa colectioneze casete cu spoturi si filme publicitare. Consecvent si devotat pasiunii sale, el este astazi mentionat in Cartea Recordurilor drept cel mai mare colectionar de spoturi si reclame din lume, detinand peste 700 000 de piese.

Reusind sa adune spoturi din toata lumea, Jean Marie Boursicot s-a hotarat sa le prezinte in cadrul unui spectacol de un tip unic, intitulat "La Nuit des Publivores". Succesul acestei initiative inedite a venit imediat: timp de treizeci de ani, spectacolul a fost reprezentat anual in peste patruzeci de tari de pe toate continentele.

Pretul unui bilet este de 35 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea