De prin lume adunate

#niste raspunsuri #carte #roman #mihaela radulescu #cartea din raft #lectura #librarie online

Niste raspunsuri – ultima carte a Mihaelei Radulescu

Niste raspunsuri este cea mai asteptata carte, dupa bestsellerul Despre lucruri simple, a Mihaelei Radulescu. Inca de la data aparitiei, volumul se afla in topurile nationale de vanzari. Cartea poate fi achizitionata din libraria online carteadinraft.ro.

"Scriu pentru cei pe care i-am facut curiosi. Scriu pentru femei pe care nu am ce sa le invat – poate doar le ajut sa gaseasca mai usor drumul spre raspunsurile din ele. Scriu pentru barbati care stiu sa planga, nu pentru cei care-si fac femeile sa planga ... Scriu despre ce vad, ce aud, ce simt si despre ce pot schimba, macar in lumea pe care o povesesc. Scriu din naivitate, am senzatia ca pot muta intr-un om cuvintele pe care le scriu, astfel incat sa-l obsedeze.

In povestile mele, pot fi ce personaj doresti. Sau poti doar veni in vizita. Im ambele variante, castigi o experienta in plus. Nu-ti garantez ca vei afla raspunsurile pe care le astepti, dar nu e oare mai incitant sa te trezesti cu raspunsurile pentru care n-aveai inca intrebari?... Mi-am ales rolul scriitorului, pentru ca ma pot juca cu mintile oamenilor despre care scriu. Pentru ca scriitorul nu e niciodata condamnat pentru personajele sale. Pentru ca scriitorul inventeaza lumea in care traiesc personajele lui si iti lasa oricand usa deschisa si tie ...", spune Mihaela Radulescu.

Daca aceste randuri ti-au starnit curiozitatea, te invitam sa afli raspunsurile date de Mihaela Radulescu in ultima carte aparuta sub semnatura sa.

online cu peste 30.000 de tiluri. Comenzile se pot efectua online sau prin e-mail, livrare rapida, din stoc .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea