De prin lume adunate

#teatru #palatul copiilor #radu beligan #spectacol

Nimeni nu-i perfect in regia lui Radu Beligan

Reprezentata pentru prima oara in Romania si regizata de maestrul Radu Beligan , piesa "Nimeni nu-i perfect" de Simon Williams este o comedie spumoasa, care imbina umorul cu emotia si divertismentul.

Este o piesa in care imbroglioul frantuzesc, gen Feydeau se asociaza cu comedia sentimentala de tip englezesc. Exista, in plus, in aceasta comedie, o lumina, un farmec, o duiosie care provoaca o unda de tandrete fata de cele patru personaje, toate pline de o umanitate vesela siĀ linistitoare. Autorul, el insusi actor, cunoaste bine retetarul comediei, creand personaje pline de culoare, prin care actorii pot sa-si exprime liber fantezia.

Un statistician abandonat de sotie, pus in situatia de a-si creste singur, din greu, fiica adolescenta si de a-si ingriji tatal imbatranit, scrie in orele libere, pe ascuns, romane siropoase in speranta ca vor fi publicate si-i vor rotunji bugetul. Dupa numeroase incercari ratate, soarta ii surade. Ultimul sau roman este retinut de o editura.

Dar, pentru a raspunde imperativelor editurii, trebuie sa-l semneze cu un pseudonim feminin. Sansa lui se transforma, astfel, intr-un cosmar: editoarea doreste s-o intalneasca pe "autoare" pentru a-i inmana personal premiul.

Solutia? Statisticianul se travesteste intr-o femeie "batrana si morocanoasa" ca sa poata semna contractul si sa incaseze banii. Cum, insa, editoarea este o femeie fermecatoare, statisticianul se indragosteste instantaneu, spre stupefactia fiice sale si a tatalui.

Actorii care vor da viata acestei reprezentatii sunt Silviu Biris, Stefan Radof, Andreea Sofron , Rodica Ionescu, Florentina Tilea si copilul Andreea Maria Popescu.

Spectacolul va avea loc la Palatul National al Copiilor pe data de 23 februarie incepand cu ora 19.30.

Biletele, cu pretul unic de 50 de lei, se gasesc la Unirea Shopping Center , Carrefour Feeria, Real Hypermarket Vitan, la Palatul National al Copiilor si online pe vreaubilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea