De prin lume adunate

#hobby #muzica #muzica gratis #gratis #gratuit #online #internet

Muzica gratis pe internet

Internetul ne acapareaza din ce in ce mai mult stilul de viata. Acum putem citi, viziona filme, asculta si descarca muzica de pe internet in cel mai scurt timp. Chiar daca cele mai multe site-uri si aplicatii de pe internet ofera spre descarcare albume intregi si melodii noi, mai mult sau mai putin legal, exista insa si unele unde poti face acest lucru in mod legal.

Internetul abunda in site-uri de unde poti procura muzica dorita, in orice format. Practic, oferta este nelimitata, de la genrui precum pop, rock, clasic, jazz, blues, pana la disco, tehno si lista poate continua. De asemenea, pe internet vei gasi cam orice artist de care esti interesat, fie ca este roman sau de alta nationalitate.

O colectie impresionanta de albume este visul oricarui pasionat de muzica, care insa nu isi doreste sa cheltuie prea multi bani pe CD-urile originale cu muzica si artistii preferati. De cele mai multe ori, pe internet vei gasi site-uri care iti pun la dispozitie melodia sau albumul dorit doar in schimbul unei sume de bani sau pentru un abonament platit pe o perioada de timp. Exista insa si site-uri care promoveaza atat artisti consacrati, cat si unii mai putin cunoscuti si te vor lasa sa descarci mii de melodii sau albume gratis.

 

Noi iti prezentam mai jos o lista cu unele dintre cele mai populare site-uri de descarcare gratuita de albume si melodii:

 

Jamendo este un site care si-a deschis portile in 2005. Are sediul la Luxembourg , insa este accesibil utilizatorilor din lumea intreaga. De aici se poate descarca muzica in mod gratuit. Oferta este destul de mare, de peste 20.000 de albume. Este un site prietenos, care ofera si recenzii despre unele produse muzicale mai putin cunoscute.

calculator . Muzica este clasificata pe genuri, de la pop, rock, blues, jazz pana la electro, R&B sau experimental.

Amie Street a fost lansat in anul 2006 si propune o noua modalitate de a plati pentru muzica pe care o descarci. De obicei, muzica este oferita in mod gratuit, insa cu cat mai multi utilizatori descarca o melodie, cu atat pretul acesteia creste. Daca esti insa in cautarea unor albume sau artisti mai putin cunoscuti, ai sanse mari sa nu platesti nimic la descarcare. 

Internet Archive's Audio Archive este o colectie care include atat muzica, dar si carti, posturi de radio cu stiri sau show-uri de radio vechi. Colectia de muzica include peste 50.000 de albume care sunt valabile in mod gratuit spre descarcare. Aici vei gasi chiar si concerte ale unor mari artisti.

 

Alte site-uri de unde poti descarca gratuit muzica:

 

Artist Server Epitomic
freealbums.blogsome Clearbits
Soundclick Oddiooverplay
Freemusiczilla Artistdirect

 

Acasa.ro nu garanteaza legalitatea acestor site-uri si nu incurajeaza pirateria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea