De prin lume adunate

#evenimente #muzeul taranului roman #expozitie

Muzeul Taranului Roman te invita Intre santiere

Vino intre 5 si 12 februarie 2010 la muzeul taranului Roman si cauta obiectul de partid ascuns printre lucrurile taranului. Intrarea este gratuita, iar cautarea iti va fi rasplatita.

Muzeul Taranului, infiintat la 5 februarie 1990, a preluat o cladire ocupata inca de exponatele comuniste ale Muzeului Partidului. Santierul din anii 1990 a indepartat urmele comuniste facand loc lucrului taranesc.

Pentru prima data, obiectele comuniste revin in expozitia permanenta sub forma unor interventii care contrasteaza cu, sau dimpotriva, mimeaza obiectele taranesti. Intre santierul fondator de acum 20 de ani si santierul de restaurare care va incepe anul acesta, Muzeul Taranului Roman te invita sa redescoperi expozitia permanenta cautand urmele fostului Muzeu de Istorie a Partidului Comunist, a Miscarii Revolutionare si Democratice din Romania.

La 20 de ani de la infiintare, Muzeul Taranului iti da de vizitat dar si de gandit. Daca ai ceva de spus despre cum vrei sa arate acest muzeu dupa urmatorul santier, vino vineri, 5 februarie 2010, ora 18:00, in Sala Irina Nicolau , la masa rotunda Intre santiere. Tot acum ai ocazia sa citesti si primul numar din foaia lunara "Meteriasii", o publicatie despre obiecte si manualitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea