De prin lume adunate

#colinde #mos craciun #sarbatori

Mos Craciun la Teatrul Metropolis

teatrul metropolis va invita sa sustineti un proiect caritabil dedicat in intregime copiilor. mos craciun aduce copiilor cele mai frumoase povesti audio, interpretate de mari actori ai scenei romanesti: Alexandrina Halic, Manuela Harabor, tamara buciuceanu-botez si Victor Rebengiuc.

Cd-urile vor putea fi gasite in toata tara, in librarii, hypermarket-uri si magazine independente. Profitul obtinut din vanzarea cd-urilor va fi donat copiilor nevoiasi si celor cu rezultate exceptionale.

Asadar, marti, 23 decembrie, de la ora 17:00 sunteti invitati la Teatrul Metropolis, intr-o atmosfera de Craciun, sa sustinem impreuna acest proiect menit sa aduca un zambet pe buzele celor mici.

La evenimentul de lansare vor participa actorii Alexandrina Halic, Manuela Harabor, Tamara Buciuceanu-Botez, Valeria Seciu si Victor Rebengiuc. Proiectul este realizat de Asezamantul Vasiliada.

Daca te atrag povestile de Craciun, mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea