De prin lume adunate

#bucuresti #teatru #fim #concerte #clasic #petreceri #maine in bucuresti

Miercuri in Bucuresti: U2 3D

Chiar daca au trecut sarbatorile dedicate femeilor, veti mai gasi evenimente interesante la care sa mergeti impreuna cu prietenii. Fie ca alegeti o piesa de teatru sau o petrecere zgomotoasa, cu multe cocktail-uri, oferta este variata si pentru toate gusturile.

clasic

La Ateneul Roman are loc de la ora 19.00 un recital vocal cu soprana Liana Podlowsky acompaniata la pian de Dan Mizrahy. In program veti asculta romante de Dan Mizrahy.

Teatru

La Teatul Bulandra se joaca la Sala Toma Caragiu, cu incepere de la ora 21.00, Orfeu si Euridice. Spectacolul este o noua versiune de Adrian Enescu cu variatiuni pe teme de Gluck si este realizat in colaborare cu  studio-ul experimental de Opera si Balet Ludovic Spiess. In piesa ii veti mai vedea si pe Dana Dogaru, Camelia Maxim, Manuela Ciucur, Iuliana Ciugulea, Rodica Lazar , Antoaneta Cojocaru, Claudiu Stanescu, Adrian Ciobanu, Andrei Runcanu si Corina Moise. Preturile biletelor sunt de 26.50 lei integral si 13.25 lei redus.

Tot la Teatrul Bulandra, la Sala Izvor se joaca Unchiul Vanea de la ora 19.00. Din distributie fac parte Horatiu Malaele, Victor Rebengiuc, Cornel Scripcaru, Irina Petrescu, Mariana Mihut, Anca Sigartau, Ioana Macaria si Ionel Mihailescu.

La Sala Arcub se reia spectacolul Iarna de Evghenii Griscovet in regia Elizei Bercu Bodeanu. Din distributie fac parte Ioana Abur, Vitalie Bantas si Ion Grosu. Piesa este programata la ora 19.0, iar pretul biletelor este de 21,20 lei integral si 10,60 lei redus.

La Teatrul ACT veti putea observa The shape of things, de la ora 19.00. Din distributie fac parte Vlad Zamfirescu , Mihaela Sarbu, Irina Velcescu si Andi Vasluianu. Pretul biletelor este 15 lei integral si 10 lei redus.

La teatrul Odeon este programata piesa Joi.MegaJoy de la ora 19.00. Din distributie fac parte Dorina Lazar, Rodica Mandache, Irina Mazanitis, Virginia Rogin , Liana Margineanu, Tatiana Iekel, Jeanine Stavarache, Crina Muresan, Ana Maria Moldovan, Constantin Cojocaru, Virgil Andriescu si Alin Teglas. Pretul biletelor este de 26,50 lei.

In clubul Fratelli, de la ora 20.00, esti invitat la Povesti pentru Adulti. Aceasta piesa este cea cu care vedeta de televiziune Mihaela Radulescu a debutat in teatru. Din distributie fac parte Pusa Darie, Octavian Jighirgiu, Petronela Grigorescu si Cosmin Maxim.

Petreceri

In El Grande Comandante pregatiti-va pentru Havana Party. Cu incepere de la ora 21 sunteti asteptati sa dansati pe ritmuri incendiare si sa incercati cateva dintre cocktail-uri speciale: Cuba Libre,  Havan Green sau Culto a la Vida. Clubul se afla pe strada viitorului, la numarul 28, iar informatii obtineti la numarul de telefon 0728.556.043.

In clubul Suburbia sunteti invitati de la ora 22.00 sa explorati ritmuri si beat-uri din galaxia noastra electronica prin genuri precum electro, dub sau minimal techno. Clubul se gaseste pe strada Selari, la numarul 29, iar intrarea este libera.

Concerte

Clubul 100 Crossroads gazduieste o seara live de blues, fingerstyle si country cu Jul Baldovin, Niky Oagar si Maria Magdalena Danaila, incepand cu ora 20.30. Pret bilet este de 10 lei. Mai multe despre concertele zilei de miercuri aici.

Filme

U2 3D este o prezentare 3-D a turneului mondial al formatiei U2 intitulat "Vertigo". Filmata la sapte spectacole diferite, productia numara cele mai multe camere 3-D implicate vreodata intr-un proiect. Documentarul ruleaza la Movieplex Cinema Plaza România. Programul complet al filmelor de miercuri il gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea