De prin lume adunate

#teatru #stagiune #sala dalles

Microstagiune de teatru la Sala Dalles

In perioada 22 ianuarie - 12 februarie, la Sala Dalles are loc in fiecare sambata cate un spectacol de teatru. Spectacolele sunt sustine de patru companii de teatru independent. "Iubire confort 2", "Veronica nu se hotaraste", "Efectelor razelor gama asupra anemonelor" si "Traieste-ti fanteziile" sunt cele patru piese de teatru pe care le poti vedea la Sala Dalles.
 

Program microstagiune:
 

Sambata, 22 ianuarie:

ora 19.00: Iubire confort 2

O comedie trista despre tot ce se intampla in cuplu, despre problemele lor si despre cum iesi din neplacuta situatie in care partenerul te surprinde cu altcineva. Regia: Florin Zamfirescu . Cu: Gabriel Fatu, Olimpia Olari.

Pretul biletului este 25 de lei.

Sambata, 29 ianuarie :

ora 19.00: Efectul razelor gama asupra anemonelor

Spectacolul pune sub lupa relatia delicata dintre mama si fiice, ambele eleve, si despre sansa pe care o avem de a gazdui in noi un atom de la formarea lumii, care, bine stapanit, poate sa genereze o minune. Regia: Gabriela Moraru. Cu: Raluca Dinculescu, Ioana Mihaila, Anita Sterea

Pretului biletului este 15 lei.

Sambata, 5 februarie:

ora 19.00: Veronica nu se hotaraste

Un spectacol cu viziune 3D (ori 6D, ca tot e la moda acum) peste umarul societatii romanesti, cu toate bubele sale: misoginism, prostie, specula, ipocrizie, indiferenta . Regia: Alexandru Robert Nagy. Cu: Raluca Balaci, Victor Tapeanu, Daniel Ionescu, Nicholas Catianis.

Pretul biletului este 10 lei.

Sambata, 12 februarie:

ora 19.00: Traieste-ti fanteziile

"Traieste-ti fanteziile" este o satira la adresa cartilor motivationale, foarte mult gustate de americani. Regia: Bogdan Gagu, Dan Simion. Cu: Natalia Martian, Bogdan Gagu, Eduard Bot, Alin Brancu, Silvia Gagu.

Pretul biletului este 15 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea