De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #cadouri #handmade #institutul francez #marche de noel #sarbatoare #sarbatori de iarna #colinde #bijuterii #haine

Marche de Noel la Institul Francez

Marche de Noel a fost gandit pentru tine si toti cei care vor sa daruiasca. Targul este deschis timp de doua zile, pe 12 si 13 decembrie, chiar inainte de Craciun, la Institutul Francez din Bulevardul Dacia din capitala.

Stim ca nu e simplu sa gasesti cadoul ideal. Si de fiecare Craciun pornesti in marea cautare, dis de dimineata. Aici, la targ, sacul Mosului e plin de obiecte speciale. Ne vom bucura impreuna de creatiile cele mai recente ale designerilor si artistilor autohtoni, specializati in decoratiuni interioare si fabricarea obiectelor ce spun povesti emotionante.

Vom alege dintre bijuteriile si piesele vestimentare adaptate momentelor de sarbatoare ce urmeaza. Designeri consacrati, dar si cei apartinand noului val vin sa interactioneze cu publicul lor si sa dezvaluie minunatiile create de ei in ateliere.

Te provocam sa redecorezi de Craciun si sa iti alegi un obiect altfel care sa devina in scurt timp centrul de interes al casei. Te ajuta sa faci asta Ana Wagner cu portelanurile ei de vis, CareCutare cu pernele si jucariile lor simpatice, adorabila caracatita prietenoasa Karakiri. Si Alien Ape Star, Agnes Keszeg, Virgina Toma si Drink Light vin sa completeze amosfera de Craciun cu surprizele lor.

Ne-am dat intalnire si cu designerii de bijuterie si accesorii, care iti vor dezvalui comorile pe parcursul celor doua zile, fiecare piesa asteptandu-si stapana predestinata. La targ vei gasi si obiecte vestimentare , obiecte de pictura si fotografie.

Asadar, pe 12 si 13 decembrie de la ora 11.00 pana la ora 20.00 petrecem doua zile de Craciun intre prieteni. Vino la targ sa te simti bine impreuna cu prietenii. Vei dansa pe colinde neconventionale si vei bea  ceai aromat in asteptarea lui Mos Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea