De prin lume adunate

#dragobete #valentines day #the light cinema #Maraton Filme

Maraton Filme Bucuresti la The Light Cinema

The Light Cinema te invita in week-end, intre Valentine's Day si Dragobete, la un calup de filme de dragoste. AStfel, daca vrei a petreci cateva momente placute, alaturi de persoana draga poti merge la cateva filme interesante.



In noaptea de vineri spre sambata, 17 - 18 februarie, organizatorii s-au gandit sa faca pace intre Valentin si Dragobete. Incepand cu ora 23.50, ai parte de o noapte alba cu filme si party la The Light Bar.

Biletul de intrare la acest eveniment are valoarea de 25 lei de persoana. Biletul permite accesul la toate filmele difuzate la The Light Cinema in noaptea de 17 spre 18 februarie, precum si la petrecerea organizata la The Light Bar.

Bilete s-au pus in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete.


Ce filme poti viziona la maratonul de filme :


Face toti banii cu Katherine Heigl


Divortata, falita si fara job, Stephanie se vede nevoita sa se angajeze la o firma de cautiuni a varului ei, unde prima ei sarcina o pune pe urmele unui politist acuzat pe nedrept de crima si care in liceu i-a frant inima, Joe Morelli.

Descendentii cu George Clooney

, un sot si tata indiferent, este obligat sa isi reexamineze trecutul si sa isi accepte viitorul dupa ce sotia lui sufera un accident si ajunge in coma. Barbatul se vede fortat sa se apropie de cele doua fiice instrainate ale sale si cauta sa se impace cu descoperirea recenta ca nevasta l-a inselat.

cu Adam Sandler

Jack ar duce o viata aproape perfecta daca n-ar avea de suportat o exceptie extrem de suparatoare, care-i cade pe cap de sarbatori, sora lui geamana, Jill. Cand devine tot mai clar ca Jill nu mai are de gand sa plece, Jack pune in aplicare mai multe scheme care spera ca o vor pune pe fuga.

Avem un Zoo cu Matt Damon

Benjamin, un barbat vaduv, cu doi copii, isi da demisia si se muta la tara, unde cumpara o gradina zoologica aflata in paragina. Ajutat de copiii sai si de angajatii gradinii, va reusi sa puna pe picioare gradina zoologica si sa se indragosteasca de frumoasa Kelly.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea