De prin lume adunate

#filme #cinema #scurtmetraje #club

Maraton de scurtmetraje in aceasta saptamana

Filmele de scurt metraj isi fac din nou aparitia in mediul cultural urban din Romania. Incepand cu acest sezon, pasionatii de film din Romania vor avea parte de cateva momente inedite.

Astfel, proiectul "Fabrica de scurtmetraje" se va desfasura lunar in mai multe orase simultan. In Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Sibiu si Targu Mures din luna septembrie vei petrece doua ore vizionand unele dintre cele mai bune filme internationale de scurt metraj produse in ultimii ani.

Prima proiectie va avea loc pe 22 septembrie incepand cu ora 21.00. Scurt metrajele prezente in programul acestei editii provin din 6 tari: UK, Japonia, Germania, Spania, Ungaria si Romania.

In Bucuresti, locatia aleasa pentru acest eveniment este clubul Fabrica, de pe strada 11 Iunie .

Pentru a participa la vizionare este indicat sa va faceti rezervari . Acestea se fac la numarul de telefon 0729.742.975. Biletele sunt puse in vanzare doar in ziua evenimentului. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea