De prin lume adunate

#carte #editura iata-ma #maualul amantului perfect #robert dubois

Manualul amantului perfect

“Manualul amantului perfect” are tot ce i-ar trebui unui barbat sa ajunga un iubit perfect sau, cel putin, sa tinda spre acest ideal. Spre deosebire de multe alte carti din domeniu, acest manual, al autorului Robert Dubois este pe atat de practic, pe cat este de incitant. Textul autorului, valabil in toata tara si pe Amazon, sigur va raspunde la multe din intrebarile barbatilor despre femei si ale femeilor despre barbati.

Robert Dubois admite ca femeia nu este facuta sa fie inteleasa, ci numai iubita, motiv pentru care prima parte a romanului sau este dedicata regulilor si sfaturilor practice de seductie. El creioneaza un stil de conduita masculina cu exemple elecvonte unui iubit modern, care demonteaza mitul potrivit caruia numai barbatii tip Adonis pot cuceri femei frumoase.

“ Relatia dintre un barbat si o femeie reprezinta cheia perpetuarii speciei precum si un semn ca pe undeva, am ajuns la o maturitate si la un punct in care putem spune ca ne-am castigat un loc in aceasta societate. Inca din copilarie ne dorim sa avem in preajma persoane de sex opus, fie pentru a ne ascunde timiditatea in spatele unor mici rautati fie pentru ca ne exprima satisfactia si bucuria ca suntem, la nivel de joaca, impreuna. Pe masura ce anii trec, ne dorim sa avem in viata, cat mai aproape cu putinta, pe acel cineva alaturi cu care sa impartasim micile bucurii ale vietii, dar si o parte din necazuri”, spune autorul.

Dar, cum facem asta? Tot autorul raspunde, prin enuntarea, cu argumente pro si contra, a tuturor acelor mici secrete pe care orice barbat ar trebui sa le stie, si pe care orice femeie vrea ca barbatul „ei“ sa le practice.

Pentru a da greutate vorbelor sale, in a doua parte a cartii sale, Dubois povesteste clipe edificatoare cu diversele femei din viata sa, cum s-a comportat cu ele, prin ce situatii a trecut si cum a ajuns sa traga urmatoarea concluzie – dragostea te loveste cand te astepti mai putin, dar pentru relatia perfecta trebuie sa muncesti.

La sfarsitul celor aproape 150 de pagini ale cartii, pe care o poti citi dintr-o rasuflare, dupa ce ti-ai sters lacrimile de tristete sau amuzament, nu poti decat sa fii de accord ca „iubirea dintre doi oameni trebuie sa fie ea însaşi iubita“ sau macar respectata.

Aparuta la Editura Iata-ma, cartea se poate procura de pe elefant.ro, din librariile Carturesti, librariile CLB, Amazon.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea