De prin lume adunate

#hobby #magazin #delicatese #dulciuri

Magazine de mofturi si capricii

Atingerea magica si aromata a unui prafum rafinat, gusturile inedite, nemaiintalnite in tinuturile romanesti, paini crocante care te fac sa te gandesti la Paris si o plimbare pe Sena si dulciuri rafiante, care ti se topesc in gura, sunt doar cateva dintre delicatesele pe care le vei gasi in magazinele speciale din Bucuresti.

Moft sau capriciu, micile rasfaturi ale vietii te vor face pentru cateva momente mai optimist si mai visator. Condimenteaza-ti viata cu mici atentii doar pentru tine si viata ti se va colora instant in roz. Nu-i asa ca nu ti-ar strica putina fericire?!

 

Dulciuri inedite la Biscuit

 

Biscuit este un magazin cu produse gourmet din centrul capitalei. Magazinul Biscuit vrea sa suplineasca nevoia de ceva dulce si sa te rasfete in orice clipa. Biscuit este unul dintre acele magazine din care nu ai mai vrea sa pleci si ai vrea sa incerci tot ce gasesti acolo.

Chiar daca numele vine de la biscuit, un aliment aparent simplu, lucrurile in acest magazin sunt mult mai rafinate si cu siguranta iti vor atata toate simturile. La Biscuit vei gasi cam tot ce iti doreste inima in materie de dulciuri si delicatese aromate. De la biscuti, briose, prajiturele, tarte sau torturi pentru diverse aniversari pana la drajeuri si praline, toate se gasesc in acest magazin. Biscuit este insa si tinutul ciocolatei, aici vei gasi numeroase tipuri de ciocolata, de la cea artizanala, cu lapte, de baut, pana la specialitati inedite, precum ciocolata cu sare, cu ulei de masline si chiar cu mamaliga. Din rafturile magazinului nu lipsesc nici cremele si butonii de ciocolata.

Pe langa ciocolata, la Biscuit vei mai gasi si cafea gourmet, diverse sortimente de ceai, de la ceai alb , verde, negru, pana la cel cu iasomie, ceai mate si infuzii de fructe si flori. Biscuit este si locul ideal pentru a face cuiva drag un cadou. Aici vei gasi si cani, ceainice si recipiente cu un design original, carti cu literatura gourmet, agende, vinuri vechi , lumanari, condimente iuti si parfumate, sare gourmet din Himalya, Hawaii sau Persia si zahar colorat.

Magazinul cu dulciuri magice Biscuit este situat pe bulevardul Nicolae Balcescu, la numarul 26, si este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00-22.00, iar sambata intre orele 10.00-16.00.

Sursa foto: biscuit.ro

Parfumuri unice la Createur 5 d’Emotions

 

Createur 5 d’Emotions este un boutique cu parfumuri de nisa. Aici vei gasi parfumuri artizanale, pe care nu le vei descoperi in niciun alt magazin de cosmetice sau produse pentru ingrijirea corpului. Parfumurile artizanale sunt parfumuri create in serie mica de catre parfumieri, iar ingredientele sunt combinate in mod indraznet pentru a crea parfumuri unice, pentru toate "nasurile".

Odata ajuns in acest magazin, este imposibil sa nu te indragostesti de un parfum care se va potrivi cu ceea ce esti tu. Vei avea senzatia ca parfumul respectiv a fost creat special pentru tine si se completeaza cu simturile si trairile tale. In acest magazin vei descoperi arome ireztibile si inedite, mirosuri pe care nu ti le-ai fi imaginat niciodata ca pot sta in sticluta ta de parfum. Ingredientele exclusiviste precum flori cu piele naturala sau lemn de tabac sunt doar doua dintre componentele care creaza parfumuri ametitoare.

La Createur 5 d’Emotions vei gasi parfumuri cu miros de mare, pruna japoneza, portocale mexicane sau iasomie. Chiar daca nu iti vine sa crezi, cei de la acest boutique se gandesc sa aduca in Romania si parfumul cu miros de anticariat. In acest magazin vei gasi asadar parfumuri, atat pentru femei cat si pentru barbati, iar daca nu stii ce anume ti se potrivesti, cei care lucreaza aici te vor ajuta sa descoperi aroma ideala firii tale. Tot in acest magazin vei gasi si parfumuri pentru casa si aranjamente florale unice.

Magazinul Createur 5 d’Emotions se afla pe strada Doamnei, la numarul 5, in apropiere de BNR, si este deschis de marti pana vineri intre orele 15:30 - 21:30, iar sambata intre orele 11:30 - 16:00.

Sursa foto: deluxe-lifestyle.ro

Delicatese portugheze la Gala Food

 

Gala Food este un mic boutique situat pe strada Mihai Eminescu, deschis pentru pofticiosi. La Gala Food vei gasi delicatese portugheze precum dulceata din rosii verzi, castane, smochine, conserve si pateuri din tot soiul de peste, calamar, caracatita, produse din masline si vinuri portugheze. Delicatesele sunt aduse direct din Portugalia si sunt produse naturale si bio. Magazinul ofera produse pentru toate gusturile si odata intrat in acest magazin cu greu iti va fi sa mai pleci. Bunatatile iti vor face cu ochiul din toate colturile si nu vei rezista tentatiei de a pleca doar si o tableta de ciocolata din Portugalia.

Ca sa iti faci o idee, la Gala Food vei gasi peste si specialitati marine conservate si pateuri de ton, calamar sau sardine, diverse sortimente de dulceturi, in cele mai traznite combinatii, de la dulceata de castane cu rom si vanilie, dulceata de rosii verzi, dulceata de smochine pana la dulceata de pepene cu ananas sau dulceata de dovleac cu alune, ciocolata, biscuiti , praline, branzeturi fine din branza de vaca, capra, oaie, cu piper sau cu ardei iute, masline si pasta din masline, condimente precum pasta din coriandru, usturoi, ardei iute, mezeluri si carnati traditionale din Portugalia, ceaiuri si vinuri de Porto.

La Gala food vei gasi si accesorii pentru ceai, vin sau bucatarie si cadouri de sarbatori pentru cei dragi. Magazinul Gala Food se afla pe strada Mihai Eminescu, la numarul 83, la intersectia cu Tunari, langa benzinaria Petrom.

Sursa foto: galafood.ro

Magazinul de ceaiuri Demmers Teehaus

 

Demmers Teehaus  este un magazin cu ceaiuri si accesorii pentru bautul ceaiului. Aici vei gasi peste 200 de tipuri de ceai, de la negru, verde, alb, rooibush si pana la specialitati inedite, accesorii, cutii, cani sau seturi de ceai, dulciuri speciale care se servesc impreuna cu ceai si cadouri, atat pentru adevaratii cunoscatori, cat si pentru amatori.

In segmentul de ceaiuri de top, Teataster Selection, vei gasi ceaiuri speciale si sofisticate, stocate in cutii speciale. Gama pentru copii, BabyTea, este reprezentata de infuzii din plante foarte sanatoase. Ceaiurile pentru copii au in compozitia lor numai ingredinte bio. La segmentul de cadouri, casa de ceai sta foarte bine. Aici vei gasi cutii speciale pentru ceaiuri, seturile pentru vin fiert, seturi de ceaiuri, colectii de ceainice, cesti si cani speciale pentru ceai. In Bucuresti exista doua magazine Demmers Teehaus: pe strada Academiei, la numarul 9, in apropiere de Universitatea Bucuresti, si in Baneasa Shopping City.

Sursa foto: demmers.ro

Patiseria Paul

 

Brutaria - patiserie Paul este una cu traditie in Franta si a fost infiintata in 1889. Gama de produse este foarte variata si cuprinde 300 de tipuri de produse pregatite pe loc: paine, patiserie, croissante, gustari, sandvisuri, salate, dar si ceaiuri sau cafea. Cel mai bine vandute produse din Romania sunt croissantele, pain au chocolat, escargot raisin, flute si gourmandiese.

Daca te-ai saturat de painea si franzelele pe care le gasesti la magazinile de la coltul blocului, atunci trebuie sa faci o prima vizita in brutariile artizanele cu specific frantuzesc care si-au facut aparitia si pe la noi. Aici vei gasi atat paine cu diverse ingrediente si umpluturi, de la branza, pana la seminte de tot felul, cat si croissante, ceai, cafea, pain au chocolat sau tarte cu fructe.

Sursa foto: paul.fr

Pentru o gustare care sa iti lumineze ziua, brutarii patiseri de la Paul iti recomanda Millefeuille – un preparat de patiserie, cu blat sfaramicios, usor caramelizat si cu mai multe sortimente de crema: naturala, de cafea, de ciocolata sau de capsuni. Brutariile sunt cu servire la tejghea, insa cumparatorii au posibilitatea sa consume si pe loc produsele, in spatiul special amenajat ca un restaurant. Ingredientele folosite in preparate sunt integral frantuzesti si de cea mai buna calitate. In Bucuresti exista doua magazine, unul in Dorobanti si unul in Baneasa Shopping City.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea