De prin lume adunate

#sfantul valentin #picnic #petrecere #dans #valentine's day # intalnire romantica

Lucruri pe care sa le faci de Sfantul Valentin

Ziua Indragostitilor este o zi speciala din an in care ii poti declara persoanei dragi iubirea pe care i-o porti. Aceasta zi este dedicata iubirii. Acum este momentul in care poti iesi la o cina romantica, cu mancaruri si deserturi delicioase. Anul acesta incearca sa aduci o noutate programului tau de Valentine's Day. Planifica din timp si vei avea parte de o sarbatoare de neuitat.

Mergi la picnic. Chiar daca vremea de afara nu este tocmai potrivita pentru o gustare in aer liber, vei descoperi ca este o alegere potrivita. Cum parcurile sunt aproape pustii, vei avea parte de intimitate, liniste si momente placute petrecute alaturi de persoana iubita.

Imbraca-te gros, pune-ti caciula si manusile si pregateste cateva mancaruri care iti plac tie si partenerului. Nu uita de termosul cu ciocolata sau cafea fierbinte.

Invata ceva nou. Daca in ultima perioada ti-ai neglijat partenerul, incearca ca de Valentine' s Day sa ii dedici intreaga zi. Va puteti inscrie la un curs interesant, de gatit, modelat ceramica sau pictura. In acest fel vei petrece mult timp alaturi de persona iubita si veti invata ceva nou. De exemplu la Fundatia Calea Victoriei poti participa la numeroase ateliere si workshop-uri atragatoare.

Rezerva o camera la hotel.
Acest lucru este unul dintre cele mai romantice pe care le poti face de Valentine's Day. Vei avea parte de o zi intreaga de rasfat alaturi de persoana draga. De asemenea, poti apela si la serviciile de spa si masaj ale hotelului. Hotelurile din Bucuresti au oferte speciale pentru aceasta zi. Te vei bucura astfel de sampanie, flori, mancaruri rafinate, muzica in surdina si o atmosfera romantica.

Fii extrem. Daca tu si partenerul tau sunteti firi aventuroase, pline de energie, de Valentine's Day poti incerca activitati extreme. Astfel poti face bungee jumping, skydiving , tiroliana, parasutism sau escalda. Tot in aceasta zi poti incerca si sporturi mai putin periculoase, precum ciclismul sau calaria.

Ia-ti o vacanta. De Sfantul Valentin planifica din timp o mini vacanta romantica . Fie ca alegi o destinatie din afara tarii, precum Paris sau Venetia, fie una din Romania, momentele petrecute departe de oras iti vor face bine si te vei bucura pe deplin de partenerul tau. In acest fel vei descoperi si locuri noi, vei incerca mancaruri speciale si te vei plimba pe stradute intotocheate si pitoresti.

Cumpara cadouri pentru persoana iubita.
De Valentine's Day ofera-i persoanei iubite un cadou special. Ii poti cumpara ceva ce stii ca ii place sau are nevoie. De asemenea, ii poti oferi cadouri pe care sa le folositi impreuna.

Scrie o scrisoare de dragoste . Cine poate rezista unor poeme de dragoste?! Rasfata-ti partenerul cu scrisori de dragoste in fiecare zi pana la Valentine's Day. De asemenea, ii poti declara sentimentele tale.

Danseaza impreuna cu partenerul.
Petrece seara de Valentine's Day dansand alaturi de persoana iubita. Muzica slow este romantica si sexy si poate fi o activitate perfecta pentru aceasta zi speciala. Aprinde lumanari parfumate , pune la rece o sticla de sampanie si garniseste un platou cu ciocolata, capsuni si alte delicatese dulci.

Ofera-i persoanei iubite un masaj relaxant. Masajul este una dintre cele mai intime si pasionale activitati. De Valentine's Day ofera-i persoanei iubite o seara speciala. Cumpara din timp uleiuri speciale cu proprietati afrodisiace. Creeaza o atmosfera romantica, cu lumanari aprinse si muzica in surdina.

Mergi la paintball. Barbatilor le plac activitatile intense, pline de energie. O femeie cu o arma in mana si plina de vopsea este sexy si atragatoare. In acest fel vei avea parte de o zi speciala de Valentine's Day si vei reaprinde dorinte uitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea