De prin lume adunate

#dans #spectacol #lord of the dance #michael flatley

Lord Of The Dance la Bucuresti

In data de 31 mai vor sosi la Bucuresti irlandezii de la Lord Of The Dance. Spectacolul acestora reprezinta un magnet pentru oamenii de pretutindeni, acest fapt fiind dovedit de sutele de milioane de personae din intreaga lume care au vizionat concertul.

Desi initial s-a anuntat un singur spectacol, biletele s-au vandut ca painea calda, la cererea publicului marindu-se numarul spectacolelor la doua. Astfel vor avea loc in aceeasi zi, doua reprezentatii in regia si coregrafia celebrului Michael Flatley .

Prima reprezentatie va avea loc de la ora 16.00 iar cea de-a doua este programata la ora 20.00. Spectacolul are 21 de scene si prezinta o poveste clasica ce va aduce in scena permanenta lupta dintre Bine si Rau, care la final va fi castigata de catre fortele Binelui. Povestea are la baza folclorul irlandez si este exprimata prin limbajul universal al dansului, care se impleteste cu muzica, luminile si efectele pirotehnice. Partitura muzicala nu lasa niciun suflet neatins iar spectatorii raman uimiti de acesti maestri ai dansului.

Indiferent de varsta, sex sau cultura oamenii adora show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de tari in care au doborat orice record de box-office. Din America si Canada pana in Europa si Asia, lord of the dance a realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa , acestia fiind numiti o "minune a lumii moderne".

Creatorul acestui spectacol, Michael Flatley, detine recordul Guiness Book pentru "Cele mai rapide picioare din lume", avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda. El a castigat acest titlu prin doborarea propriului record, de 28 de pasi de step pe secunda, stabilit cu 9 ani in urma, in 1989. Pasiunea lui pentru dans a inceput la varsta de 11 ani, fiind influentat de catre mama si bunica acestuia, care erau campioane la dans in Irlanda.

Spectacolele vor avea loc pe 31 mai, incepand cu orele 16.00 si 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica si online pe myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro, biletoo.ro si bilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea