De prin lume adunate

#restaurant #gradinita #zi de nastere #zi de nastere copii #spatiu de joaca

Locuri pentru a sarbatori ziua de nastere a copilului tau

Ziua de nastere a copilului tau poate constitui o oportunitate frumoasa de a strange in jurul acestuia prietenii cei mai dragi. Daca te decizi sa-i organizezi o zi de nastere , trebuie sa te gandesti la eforturile pe care le ai de facut pentru aceasta petrecere, incepand chiar cu locul de desfasurare al evenimentului. Si cum lipsa spatiului, munca pentru pregatiri si curatenia pot fi extrem de neplacute, poti apela la un spatiu special amenajat, in afara casei, pentru petrecerea celui mic.



Poti apela la firme care se ocupa cu organizarea de petreceri pentru copii, poti inchiria un spatiu intr-o gradinita, intr-un spatiu de joaca sau ai posibilitatea sa alegi un restaurant sau un parc de distractii special pentru familiile cu copii. Iti prezentam in continuare cateva posibilitati in acest sens.


Firme de organizare de evenimente


Datorita cererii parintilor, pe piata exista mai multe firme care organizeaza evenimente pentru cei mici. Costurile pot fi ridicate, dar nu este neaparat o regula. Pentru multi parinti, o astfel de varianta poate fi salvatoare, avand in vedere ca firma in cauza se ocupa cu tot ce include petrecerea respectiva: asigurarea spatiului de desfasurare, animatori, baloane, costume de carnaval, diverse tipuri de masini (baloane de sapun, fum, pop-corn, vata de zahar etc), sonorizare, invitatii personalizate etc.

Gama de servicii poate fi extrem de diversificata, de la jocuri gonflabile si fantani de ciocolata la karaoke, circ si magie. Poti apela la firme precum Golden Party, Petreceri Fermecate, clown party etc.


Spatii de joaca pentru copii


O alta varianta de loc pentru petrecerea aniversara o reprezinta spatiile de joaca pentru copii. Sala de petreceri respectiva ofera diverse posibilitati de distractie: lego, puzzle, karaoke, muzica si dans etc). De asemenea, spatiul de joaca este dotat cu saltele gonflabile, piscine cu bile, labirint supraetajat cu tobogane si altele.

O astfel de oferta poate sa includa sala respectiva cu toate facilitatile, meniul si invitatiile pentru copii. Pentru un singur copil se plateste in jur de 30 lei. Un exemplu de astfel de loc este Arlechino Club.


Gradinite


Gradinitele inchiriaza si ele spatii pentru petrecerile aniversare ale celor mici. Copiii se pot bucura de o zi festiva cu baloane, confetti, muzica, clowni si personaje de poveste, toate in onoarea sarbatoritului si a invitatilor sai. O astfel de gradinita este Curcubeul Veseliei.


Spatii inedite


O alta varianta este sa alegi un loc unde lumea merge sa se distreze si sa se relaxeze, ca de exemplu, un parc acvatic. In Paradisul Acvativ din Brasov exista piscine pentru copii, tobogane si locuri de joaca pentru cei mici si tot aici se pot organiza zile de nastere.


Restaurante


Unele restaurante si cofetarii pot constitui locatii potrivite pentru o zi de nastere. Unul dintre cele mai cunoscute locuri este MacDonaldul, unde copiii au parte de o petrecere cu un clown. Acesta face numere de magie si se ocupa cu intretinerea atmosferei de sarbatoare, distrandu-i pe cei mici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea