De prin lume adunate

#plaja bantuita #padure bantuita #oregon #destinatii de vacanta #vacanta

Locul ce iti da fiori pe sira spinarii! Ai curaj sa-l vizitezi?

In Oregon, SUA,  exista o padure ce pare bantuita! Ba mai mult, acesta se transforma constant, in prezent aratand ca o plaja bizara, ce le da fiori pana si celor mai curajosi turisti.

In urma cu 15 ani, o furtuna puternica a "maturat" nisipul de pe plaja aflata in imediata apropiere a padurii, intinzandu-l pe o suprafata foarte mare. Copacii au fost distrusi, iar cu timpul, apele au acaparat intreg teritoriul. Padurea s-a tranformat rapid intr-o plaja bizara.

Din apa ies trunchiuri de copaci, ce pot fi asemanati cu niste fantome. Cel putin 100 de astfel de trunchiuri sunt batute zilnic de valuri si, cu toate acestea, nu par sa cedeze, fiind foarte bine fixate in pamant.

Cercetatorii cred ca arborii au fost inalti de zeci de metri, motiv pentru care trunchiurile au rezistat in timp, sustine realitatea.net.

Cei care ajung aici nu ezita sa-si faca poze pentru a arata lumii cat de curajosi sunt! Tu ai avea curaj sa vizitezi acest loc infiorator?

 

Surse foto: amusingplanet.com, outdoorproject.com, panoramio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea