De prin lume adunate

#halloween #localuri bucuresti #halloween bucuresti #halloween inspaimantator

Localuri in Bucuresti pentru un Halloween inspaimantator

Povesti inspaimantatoare, mistere, vampiri si fantome sunt personajele principale ale unui Halloween traditional. Importata din Statele Unite ale Americii, sarbatoarea Halloweenului este motiv de petrecere si distractie si in cluburile din Romania.

Daca in aceasta perioada ramai in Bucuresti, renunta pentru o noapte la confortul canapelei tale si petrece cateva ore inedite intr-unul dintre cluburile care organizeaza petreceri tematice. Nu uita sa te costumezi cat mai traznit si poti deveni vedeta serii!

Pentru o experienta completa, nu rata petrecerile care se organizeaza la Palatul Bragadiru sau in clubul Chaos Venue. De asemenea, poti merge cu prieteni tai si in restaurantul Contele Dracula.


Halloween la Contele Dracula


Intr-o veche casa cu influente renascentiste din centrul Bucurestiului, vei descoperi unul dintre cele mai originale restaurante din capitala. Ingenios decorat si structurat, restaurantul ofera o experienta completa celor dornici de senzatii tari, atunci cand vor sa petreaca o seara unica, alaturi de prieteni.

Restaurantul este compus din sapte zone, cu nume sugestive: Camera Medievala, Camera Transilvania, Camera de Vanatoare, Barul Englezesc, Biblioteca, Barul Alchimic si Capela. In toate incaperile vei gasi piese din colectia de arme a familiei lui Vlad Tepes, gravuri si obiecte de vanatoare.

Meniul cuprinde si el preparate pe masura, de inspiratie istorica si recreeaza atmosfera de festin din castelul lui Dracula.

Daca in acest an vrei sa petreci un Halloween special, nu rata acest restaurant care iti va oferi momente cu adevarat "inspaimantatoare".


Halloween la Palatul Bragadiru


Palatul Bragadiru a fost construit in 1905 ca un loc de recreere pentru muncitorii de la fabrica de bere. Era compus din sala de bal, sala de teatru sau de concerte, o biblioteca, gradina de vara si terasa. Palatul Bragadiru este o impresionanta cladire nu numai datorita dimensiunilor sale, cat si datorita arhitecturii si a decoratiunilor.

Daca vrei sa petreci un Halloween atipic, la Palatul Bragadiru se organizeaza o petrecere intensa, care se desfasoara la inceput de secol XX, in plina perioada a Prohibitiei. La petrecere insa alcoolul nu va fi interzis, ci va fi prezent din plin pentru a incinge atmosfera.

Petrecerea se desfasoara pe doua nivele, in sala de bal si in crama Palatului Bragadiru. In sala de bal, costumatia trebuie sa rezoneze cu anii '20 - '30, iar in crama poti da frau liber imaginatiei si poti veni in cele mai originale si inspaimantatoare costume de Halloween.


Halloween la Chaos Venue


De Halloween poti petrece cu prietenii si la Chaos Venue, unde au loc o serie de activitati traditionale, care surprind spiritul acestei sarbatori importante de peste ocean. Pe langa dans, poti participa la activitati precum vizitarea unui "loc bantuit", sculptarea bostanilor sau traditionalul "trick or treat".

In plus, poti participa si la un bal mascat. Asadar, da frau liber imaginatiei si adopta cele mai traznite costumatii, in ton cu sarbatoarea dovlecilor diabolici!


Sursa foto: life123.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea