De prin lume adunate

#expozitie #arta italiana #muzeu #galerie

Links la Dana Art Gallery

In perioada 11 - 20.06.2010 danaartgallery organizeaza expozitia Link-uri la gradina OAR , de pe strada pictor Arthur Verona . La aceasta expozitie vor participa artisti precum Catrina Vasile ( sculptura ), Cristian Crestincov (sculptura) si Ilina Schileru (grafica).

Iata cum isi prezinta acestia lucrarile cu care participa la expozitie:

Catrina Vasile: "O incercare de a atinge un nivel cat mai inalt al sensibilitatii omului, intr-o perioada in care acesta pare aproape lipsit de asa ceva.. Pe de alta parte, prin aceste sculpturi incerc sa aduc si optimismul de care avem atata nevoie".

Cristian Crestincov: "Lumea subacvatica plina de viata, mistere, scoici macinate de timp, metamorfozate ulterior in fosile, pesti si alte numeroase vietuitoare din adancuri. Am incercat sa transform toata aceasta lume fascinanta in cateva volume si forme plastice, considerand pestele unul dintre cele mai importante creaturi ".  “Gandul este energie pura ce provoaca de fiecare data un viu interes pentru creatie. Aici a luat nastere linia si volumele Ganditorului”.

Ilina Schileru: "Gestualism, experiment, intamplare, controlul hazardului. Plecand de la Cy Tombly am incercat o fortare a aplecarii mele native spre figurativ si narativ. Experimentul a constat in fortarea mainii sa creeze o noua si diferita simbioza intre creier si instrumentul manualitatii pe care il reprezinta. Imaginea, ca rezultat al experimentului are o incarcatura diferita de cea figurativa, prin apelul la un alt tip de analiza al privirii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea