De prin lume adunate

# librarii online #carti online #comenzi carti online

Librarii online in Romania

Librariile online reprezinta alternativa practica si comoda la clasicele librarii sau depozite de carte. Practic, cu cateva click-uri poti alege ce carte vrei sa primesti acasa, uneori la preturi mult mai avantajoase. In plus, unele librarii online iti asigura gratuit transportul la domiciliu. Iata cateva lastfel de magazine care activeaza cu succes pe Internet.


Librarie.net

Una dintre librariile la care internautii apeleaza des este Librarie.net. De peste 11 ani, libraria ofera iubitorilor de carte din Romania accesul la o oferta bogata de titluri, la preturi excelente.

Librarie.net ofera si carte de anticariat din cele mai diverse domenii. Tot aici, poti comanda jucarii, muzica, filme, materiale didactice si produse de papetarie. Transportul este suportat de librarie pentru comenzi mai mari de 100 de lei (Posta Romana), respectiv mai mari de 250 lei (curier rapid). Plata se poate face fie ramburs, fie prin ordin bancar, fie PayPal.


Okian.ro

O importanta colectie de carti gasesti si pe Okian.ro. Poti comanda carti despre casa si gradina, educatie, medicina, beletristica si din zeci de domenii pe care le gasesti pe site-ul librariei.

O facilitate deloc de neglijat oferita de Okian.ro o reprezinta comenzile externe. Prin serviciul "Okian on-demand" poti intra in posesia oricarei carti publicate pe teritoriul SUA si Marii Britanii. Livrarea cartilor se face prin curier rapid cu plata prin card, ordin de plata sau ramburs. Clientii din Brasov si Bucuresti pot achita cartile in librariile din aceste orase.


Karte.ro

Poti sa-ti imbogatesti colectia de carti comandand si de pe Karte.ro. Oferta este extrem de generoasa, acoperind o paleta larga de domenii: carti pentru copii, carti in limba engleza, medicina, sanatate, alimentatie, religie, tehnica etc. Tot de aici poti cumpara si audiobook-uri si DVD-uri. Livrarea se face fie prin Posta Romana, fie prin Fan Curier. In general, costurile variaza intre 5 si 20 de lei.

Exista insa si gratuitati. Nu platesti transportul daca ai comandat doua carti sau daca ai comenzi mai mari de 50 de lei (in Bucuresti), respectiv 250 lei (in tara).

Sursa foto: constanteanul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea