De prin lume adunate

# librarii online #librarii #lectura #carte

Librarii online

Esti pasionat de lectura insa nu ai timp sa ajungi in librariile preferate? De acum este mult mai usor sa achizitionezi cartile pe care vrei sa le citesti. In ultima vreme si in Romania comertul online s-a dezvoltat, astfel ca pe internet vei gasi si numeroase librarii online. oferta este foarte variata, pentru toate gusturile si buzunarele. Cartile sunt structurte in functie de categorie si editura. Pe astfel de site-uri vei gasi frecvent numeroase promotii si reduceri.
 

Libraria online Elefant
 

Libraria Elefant este una dintre cele mai dezvolatate librarii online din Romania, care isi doreste sa devina cel mai complex magazin virtual de carte. Libraria online este dedicata iubitorilor de carte, atat tinerilor cat si adultilor.

Iubitorii de lectura beneficiaza de opinii specializate si unghiuri diverse asupra fiecarei carti si pot sa schimbe impresii in comunitatea creata. Tinerii de 12 - 18 ani gasesc, pe langa manuale si surse de documentare, lecturi dedicate varstei pe care pot identifica usor. Parintii care ajung pe elefant.ro pot achizitiona de aici manuale scolare, carti de lectura din tematica scolara.

Elefant.ro include, pe langa libraria virtuala, si un blog literar unde vor aparea materiale scrise de nume celebre ale culturii romanesti si o comunitate culturala, creata pentru a incuraja impartasirea de experiente de lectura si recenzii scrise de vizitatorii site-ului.

Pe elefant.ro vei gasi carti structurate pe mai multe domenii precum arta, afaceri, casa, gradina, internet, dictionare, fictiune, gastronomie, hobby, istorie, manuale scolare, sanatate, stiinta, religie sau turism. Tot la elefant.ro vei gasi si carti structurate in functie de editura. Astfel, aici vei avea de ales din oferta a peste 100 de edituri.

Pe elefant.ro vei mai gasi si audiobooks, filme, muzica, jocuri si jucarii. De asemenea, pentru iubitorii noii tehnologii, poti achiziona si diverse tipuri de ebook readere.
 

Libraria online Okian
 

Okian.ro este una dintre cele mai mari librarii online din Romania. Ofera peste un milion de titluri de carte educationala, profesionala si beletristica. In libraria virtuala vei gasi produse a peste 12 mii de edituri din intreaga lume. Initial, proiectul Okian a fost lansat in 2007 ca un instrument de accesare a publicatiilor in limba engleza. Din anul 2010, libraria Okian s-a impus si pe piata cartilor in limba romana.

Cartile de pe Okian sunt organizate in peste 500de categorii si subcategorii, usor de identificat de catre utilizatori. La Okian vei gasi carti din aproape orice domeniu, de la pedagogie, termodinamica, pana la medicina, sculptura sau religie.

Pe okian.ro vei gasi si liste speciale de carte precum chilipiruri, carti ale castigatorilor premiului Nobel sau Man Booker Prize. Frecvent, pe okian.ro, vei gsi promotii si oferte speciale la carti si colectii. Tot din aceasta librarie virtuala mai poti achizitiona si carti in format audio si ebooks.
 

Libraria virtuala Dor De Carte
 

Libraria virtuala Dor de Carte comercializeaza carti din aproape toate domeniile. Aici vei gasi materiale de beletristica, carti pentru copii, carte scolara, albume, dictionare, enciclopedii, carti de drept, legislatie, literatura sau literatura de specialitate.

Navigarea pe site se face foarte usor, cartile fiinf impartite pe domenii de interes. Tot pe dordecarte.ro vei gasi si carti structurate pe autori, edituri sau ani de aparitie. Din oferta librariei online nu lipsesc nici promotiile, structurate in functie de editura.

Pe dordecarte.ro vei gasi si audio books si DVD-uri cu desene animate si educationale. 
 

Pravalia cu carti
 

Pravalia cu carti este o librarie din orasul Constanta, care a pus la dispozitia iubitorilor de carte din afara acestui oras si un site online de unde pot achizitiona carti din diverse domenii de interes. Pravaliacucarti.ro incearca sa aduca si in mediul virtual o experienta cat mai apropiata de realitate si pune la dispozitia vizitatorilor sai imagini cat mai detaliate si cuprinzatoare ale cartilor.

La Pravalia cu carti vei gasi materiale din diverse domenii precum arta, filosofie, beletristica, religie sau stiinta. Tot aici vei mai gasi si carti in limba engleza, manuale scolare, audiobooks si DVD-uri. Cei care se pregatesc pentru examenele Cambridge vor gasi aici materiale complexe pentru aceste teste.

Pe site vei gasi frecvent si reduceri si promotii la anumit produse.
 

Libraria online Carturesti
 

Libraria Carturesti este unul dintre simbolurile Bucurestiului, un loc unde mergem pentru oferta variata de carte, muzica, film, ceai si delicatese. Libraria s-a nascut din dorinta de a oferi o experienta culturala unica si fascinanta de fiecare data cand ii treci pragul dar si de a promova arhitectura de buna calitate.

Carturesti este o librarie complexa, catalogata drept un magazin cultural. Aici poti gasi carti, muzica, expozitii de arta si forgrafie si o ceainarie. La Carturesti  poti rasfoi o carte, poti asculta muzica si poti veni la concerte live ale unor artisti mai putin comerciali. Carturesti este si locul de unde poti cumpara cadouri pentru cei dragi: carti, ceai si accesorii pentru ceai precum cani sau ceainice, lumanari parfumate si chiar ciocolata.

Libraria Carturesti poate fi gasita si in mediul online, in cazul in care nu ai timp sa iti faci cumparaturile in timp real. Site-ul este structurat simplu, este usor de navigat si aduce zilnic recomandari si noutati intresante.

Pe platforma online vei gasi albume de arta, arhitectura, audiobooks, biografii, memorii, jurnale, carti de lingvistica, dictionare, carti de poezie, teatru, studii literare, fictiune, ghiduri turistice, enciclopedii, atlase, carti de istorie, religie, filosofie, psihologie, stiinte sociale, politica, marketing si comunicare, business si economie, drept, medicina, stiinte exacte, matematica, natura si mediu, tehnica si tehnologie, computere si internet, sanatate, dezvoltare personala, lifestyle, sport, timp liber, pentru copii, adolescenti, carti despre Romania, reviste si carte in limba franceza.

Tot online vei gasi si muzica, film, papetarie, ceaiuri si delicatese. Pe site-ul librariei vei gasi si rafturi alese, cu carti strucutrate pe anumite arii de interese: Raftul Arhitectilor, Eco, de psihologie, de invatare, de calatorie, de film, cu povesti si jucarii sau Good Food. Zilnic vei gasi promotii si reduceri.
 

Alte librarii online
 

Cei care nu au timp sa rasfoiasca filele unei carti, intr-o librarie reala, pot comanda cartile preferate si de pe site-urile supercarti.ro, buybooks.ro, libris.ro, librarie.net, librariaonline.ro, ishop.ro, prolibrarie.ro, carturari.ro, dol.ro, carteataonline.ro sau lucman.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea