De prin lume adunate

#lecturi urbane #carte #parc #herastrau

Lecturi Urbane in Gradina Japoneza

lecturi urbane te invita sambata in gradina japoneza din Parcul Herastrau . Pentru ca nimic nu poate fi mai relaxant decat cititul pe iarba intr-o seara calduroasa de vara, profita de invitatia celor de la Lecturi Urbane.

Organizatorii s-au gandit la o editie relaxanta la care oricine poate veni sa citeasca pe iarba. Si pentru ca totul sa fie complet, se vor asigura apa si o gramada de titluri interesante. In cazul in care vrei sa te simti cat mai comod, nu uita ca iti poti aduce o patura pe care sa stai. Evenimentul are loc pe 10 iulie, intre orele 18.00 - 20.00, in Gradina Japoneza.

Lecturi Urbane reprezinta un proiect de implicare sociala ce are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice si crearea unui nou model de a contribui la binele comunitatii.

Lectura este cea mai frumoasa vacanta pe care ne-o putem lua oricand si oriunde. E vara, e soare, e frumos, iar a oferi o carte este unul din acele gesturi prin care sarbatorim bucuria vietii. De asemenea, nu uita ca se strang carti la British Council si la Libraria Carturesti Verona. Asadar, poti face o bucurie celor care duc lipsa de carti si lectura.

Sursa foto : orasulciteste.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea