De prin lume adunate

#lectura #metrou #carti

Lecturi Urbane

lecturi urbane este o campanie initiata de voluntarii civika.ro si este sustinuta de publicatiile Cotidianul si Metrorex.
Proiectul are loc odata la doua saptamani si are ca obiectiv principal incurajarea lecturii in transportul in comun si cultivarea interesului pentru carti in randul bucurestenilor. Prima editie Lecturi Urbane a avut loc intre 25 mai – 15 iunie 2009.
Lecturi Urbane se afla la cea de-a treia editie. Locul de pornire este peronul de metrou al statiei Unirea 1 si se merge pe ruta Grozavesti – Dristor, astazi, de la ora 19.00. Scopul acestui esveniment este de a aduna cel putin 100 de participanti care au de ales din 300 de carti.
Daca crezi in lectura si in forta cartilor de a avea un impact la nivel social, ia o carte la subrat si calatoreste cu metroul. Pe tot traseul se vor imparti carti si semne de carte, care apoi se vor da mai departe dupa ce sunt citite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea