Carti

# reducere carti #cumparare carti #lectura #carti

Lectura fara griji! Carti cu reduceri de pana la 87% doar de Black Friday

Zilele racoroase de toamna ne imbie tot mai mult sa stam ghemuiti in pat cu o carte in mana. Pentru multi insa, achizitionarea de carti noi inseamna costuri in plus. Nu si acum, de Black Friday, cand poti achizitiona carti cu reduceri de pana la 87%, pentru a te putea bucura in voie de cartile dorite.

Pe Libris.ro, Black Friday ca la carte 2020 aduce reduceri de pana la 87% la 300.000 de titluri in limba romana si in limba engleza. Un stoc de peste 1 milion de volume este pregatit in cadrul celei mai extinse campanii de Black Friday desfasurate vreodata de o librarie online. Campania Black Friday ca la carte 2020 este activa pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore. 

Reducerile vor fi aplicate la volume din toate categoriile: Noutati din beletristica, Bestselleruri, Carti pentru copii, Carti in limba Engleza, eBook-uri la un click distanta, Carti de dezvoltare personala, Memorii celebre si Jocuri numai bune pentru antrenat minti, pentru cei mici, dar si pentru cei mai mari. 

Pe langa stocuri, echipa Libris.ro a pregatit un landing page dedicat, unde iubitorii de lectura vor regasi titlurile incluse in campanie, grupate dupa reducerea aplicata. Ca si anul trecut, comenzile vor fi expediate in maximum 3 zile de la plasare, astfel incat volumele preferate sa nu se lase asteptate de cititorii nerabdatori. De asemenea, echipa Libris.ro va asigura asistenta tehnica non stop in perioada campaniei si servere dedicate. 

„Anul acesta includem in campania Black Friday ca la carte un numar record de titluri, peste 300.000. Am pregatit stocuri consistente, peste 1 milion de  volume asteapta sa fie expediate catre pasionatii de lectura. Estimam o crestere de 30% fata de campania anterioara de reduceri de Black Friday, in linie cu dinamica vanzarilor inregistrate in tot parcursul anului, cand publicul s-a orientat catre carte pentru a-si mentine un tonus psihic ridica”t – Laura Teposu, CEO si cofondator Libris.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Cauta-ti perechea