De prin lume adunate

#timp liber #weekend #sala dalles #muzeul taranului roman # targuri de toamna

La ce targuri mergem in acest weekend

Mijlocul lunii noiembrie vine in Capitala cu numeroase targuri, unde vizitatorii vor gasi bijuterii si obiecte handmade si vor putea degusta bunatati traditionale. La Muzeul Taranului Roman, mesterii populari vin cu mobilier pictat, in timp ce, la Sala Dalles, iubitoarele de frumos vor fi imbiate cu obiecte vintage.


Targul de toamna la Muzeul Taranului Roman

La Muzeul Taranului Roman are loc un targ de toamna, unde vizitatorii vor putea degusta din produse naturale si traditionale din toate colturile tarii, de la branzeturi, pastrama si carnati, pana la zacusti, turta dulce sau halvita.

La targ vor fi prezenti si mesteri populari si artisti handmade care vor aduce obiecte din ceramica, ii, podoabe, bijuterii handmade sau mobilier pictat. In curtea interioara a muzeului va avea loc si un targ de antichitati.


Targul Wellness Show

Iubitorii sportului si ai stilului de viata sanatos sunt asteptati la Romexpo, la targul Wellness Show. Vizitatorii vor gasi la targ produse si servicii fitness, wellness, spa, nutritie, frumusete sau ingrijire corporala.


Targul V for Vintage

La Sala Dalles se desfasoara targul de moda si cultura vintage, unde vizitatorii vor gasi haine, bijuterii si accesorii retro. In plus, vor putea gusta din bunatati sanatoase si vor avea posibilitatea de a testa cosmetice naturale.

Intrarea este libera la toate cele trei evenimente.

Sursafoto: servicii-foto.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea