De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #evenimente bucuresti #zilele bucurestilor # targuri zilele bucurestilor

La ce targuri mergem de Zilele Bucurestilor

De Zilele Bucurestiului, in capitala se organizeaza numeroase evenimente, concerte si spectacole pe care nu trebuie sa le ratezi. Tot in acest weekend au loc si targuri cu produse traditionale, de antichitati si produse handmade.

Festivalul mustului in Parcul National

De joi, 13 septembrie si pana duminica, 16 septembrie, Parcul National din Bucuresti va rasuna de voie buna la Festivalul Mustului. La targ vor fi prezentate produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, vinuri, cozonaci, miere si turta dulce, dar si minunate exponate lucrate manual. Vor avea loc si spectacole culinare in aer liber precum prepararea mustului si a magiunului.

Parcul National va gazdui un eveniment dedicat iubitorilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie, asezonate cu must si vinuri din belsug, astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.

Pe copii ii asteapta pe intreaga perioada a targului jocuri, bile pe apa, atelierul de pictura si creatie, dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici petrecerea va fi sustinuta de gratarele cu mici si diverse produse din carne aromate, bere, de prepararea in natura a produselor traditionale romanesti: must, paine de casa, sarmale, gulas, dar si de zeci de artizani si mesteri populari cu cele mai frumoase produse.

Iarmaroc Urban pe Calea Victoriei

In perioada 14 - 16 septembrie, intre orele 10.00 - 22.00, are loc editia a II-a a Iarmarocului Urban, pe Calea Victoriei, pe scarile Muzeului National de Istorie a Romaniei. De Zilele Bucurestiului, esti asteptat la targul cu produse handmade, pline de stil, traditie si gust. La targ vei mai gasi si antichitati, vesminte, podoabe si bunatati naturale.

Targ de obiecte de arta si antichitati la Romexpo

Intre 12 si 15 septembrie, peste 50 de expozanti isi vor da intalnire cu iubitorii de arta si obiecte de colectie in Pavilionul C3 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, la targul Antique Market. La targ vei putea admira si achizitiona masini de epoca, carti si tiparituri vechi mobilier de epoca restaurat si multe alte obiecte valoroase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea