De prin lume adunate

#valentines day #spectacole valentines day

La ce spectacole mergem de Valentine's Day

De Valentine's Day in Bucuresti sunt programate cateva concerte si spectacole interesante, unde sa mergi alaturi de persoana draga. Nu rata concertul trupei Taxi sau spectacolul "Ma mut la mama".

Taxi - Te iubesc "Non Stop"

De Valentine’s Day, in Jukebox Venue concerteaza trupa Taxi. Apoi, petrecerea continua cu dans pe cele mai frumoase piese de dragoste, interpretate de trupa Asha. De la ora 20:00 si pana la ziua serbam iubirea. Biletele s-au pus in vanzare in magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe eventim.ro si la Jukebox Venue. Pretul unui bilet este de 40 de lei.

Folk Night - Intre dragoste si sex

De Valentine's Day, in Mojo - Brit Room, de la ora 20.30, esti asteptat la un concert special, o seara cu folk si romantism asigurata de Ovidiu Mihailescu si Dan Caramihai. Vor fi si glume si poezie recitate de Adrian Fetecau, o lansare de carte asigurata de Catia Maxim si Clara Margineanu. Seara este dedicata asadar indragostitilor, iar cei de la Mojo ofera sampanie si capsuni.

Maraton de filme de dragoste

The Light Cinema te invita in week-end, intre Valentine's Day si Dragobete, la un calup de filme de dragoste. In noaptea de vineri spre sambata (17 - 18 februarie) organizatorii s-au gandit sa faca pace intre Valentin si Dragobete. incepand cu ora 23.50, ai parte de o noapte alba cu filme si party la The Light Bar.

Biletul de intrare la acest eveniment are valoarea de 25 lei de persoana. Biletul permite accesul la toate filmele difuzate la The Light Cinema in noaptea de 17 spre 18 februarie, precum si la petrecerea organizata la The Light Bar. Bilete s-au pus in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete. Printre filmele pe care le poti viziona in aceasta seara se numara One for the Money, We Bought a Zoo, The Descendants si Jack and Jill .

Ma mut la mama

De Valentine's Day poti merge si la un spectacol de teatru. La Teatrul Mic din Bucuresti este programat spectacolul "Ma mut la mama", cu Adriana Trandafir, Gabriel Fatu si Andreas Petrescu. Doi frati, cu varste apropiate de 30 de ani, unul parasit de sotie, iar celalalt inselat de iubita, hotarasc sa se reintoarca acasa la mama, pentru a continua sa traiasca partea cu copilaria. Mama, vaduva fiind, desi e singura in casa, are un iubit.

Cand apar baietii acasa, apar si conflictele. In primul rand apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia ca "mamica" il iubeste mai mult pe celalalt, iar ideea ca mama are un iubit, ca si ea are dreptul la dragoste, la viata, e de neconceput, in mintea celor doi.

"Ma mut la mama" este o comedie trista, o poveste vesela, optimista, dar cu accente tragice, o bucatica rupta din viata de familie a noastra, a tuturor, despre ceea ce ar putea insemna o familie fericita. Spectcolul incepe la ora 19.00.

Daca te nasti luni, probabil vei muri intr-o vineri

"Daca te nasti luni, probabil vei muri intr-o vineri" este un spectacol de teatru de Theo Herghelegiu, dupa piesa lui George Stefan, la Teatrul Arca din Bucuresti.

Trei cupluri, la trei varste diferite, traiesc povestea unei relatii de dragoste , comprimata in secventele referentiale: prima intalnire, prima partida de sex, casatoria, primul conflict, prima criza, divortul. Singura diferenta de model intre aceste trei perechi este felul in care fiecare se raporteaza la momentele majore ale vietii.

Spectacolul este programat pe 14 februarie, la Teatrul Arca de la Clubul La Scena, de la ora 20.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea