De prin lume adunate

#spectacole teatru #spectacole #teatru

La ce spectacole de teatru mergem la final de saptamana

Ultimul weekend al lunii octombrie se anunta friguros, asadar este momentul potrivit sa petreci timpul liber alaturi de prieteni, la caldura. Daca nu vrei sa stai acasa, o piesa de teatru este pretextul perfect de a iesi din casa pentru a petrece cateva ore placute.


"Mamouret" la Teatrul Bulandra


Tamara Buciuceanu revine la Teatrul Bulandra, in rolul Mamouret, pentru a da viata unui persoanj interesant, plin de energie, care isi impune punctul de vedere. Pentru Dinu Cernescu, regizorul spectacolului, "Mamouret" este o piesa despre dragoste si bucuria vietii. Este un spectacol emotionant pentru toti cei care si-au pastrat inima tanara si vesela.

Spectacolul este programat pentru sambata, 27 octombrie, de la ora 19.00.


"Blazonul" la Teatrul Evreiesc de Stat


Spectacolul "Blazonul" este un elogiu adus sensibilitatii umane. Reprezinta demonstratia subtila a unui paradox: alegerile simple si bune pe care le facem se dovedesc mai tarziu erori fatale.

Spectacolul poate fi vazut sambata, 27 octombrie, de la ora 19.00.


"Copii rai" la Green Hours


Spectacolul "Copii rai" este o confruntare directa cu sistemele care ne invata ce trebuie sa facem si cum sa fim in viata. Sistemele care ne ofera "istorii corecte" si "eroi adevarati" ne pedepsesc adesea si transforma copilaria intr-un camp minat de concurenta.

In regia Mihaelei Michailov, spectacolul poate fi vazut sambata, 27 octombrie, de la ora 11.00.


"Fata de matase artificiala" la Teatrul de Comedie


Doris locuieste intr-un oras de provincie, insa se muta la Berlin, un oras care in anii '30 era recunoscut drept locul in care puteai sa-ti gasesti fie fericirea, fie sfarsitul. Cu Delia Nartea in rolul principal, spectacolul poate fi urmarit sambata, de la ora 19.30.


"Blestemul iubirii" la Teatrul Evreiesc de Stat


Spectacolul "Blestemul iubirii" prezinta povestea unei familii evreiesti traditionale care incearca sa se adapteze schimbarilor secolului XX. Piesa este o poveste despre iubire si sacrificiile facute in numele iubirii.

Spectacolul este programat duminica, 28 octombrie, de la ora 19.00.


"Voiajul Domnului Perrichon" la Teatrul Bulandra


"Voiajul Domnului Perrichon" este o piesa cu un umor fin, care prezinta scene din viata familiei Perrichon. Voiajul elvetian sau idila neobisnuita sunt aventuri ale unui univers comic, surprinse excelent de regizor.

Spectacolul are loc duminica, 28 octombrie, de la ora 19.00.


"Micul Print" la Teatrul Odeon


"Micul Print" este o poveste filosofica care include si o critica asupra societatii. In acelasi timp, accentueaza ciudatenia lumii adultilor. Antoine de Saint-Exupery a scris cartea in anul 1942, iar in anul 1943 a devenit numarul unu in topul celor mai bine vandute carti pentru copii.

La Teatrul Odeon, spectacolul poate fi vazut duminica, de la ora 19.30.


"Declar pe propria raspundere" la Green Hours


Spectacolul "Declar pe propria raspundere" prezinta istoria maturizarii unei fete de etnie roma, intre curtea de spoitori din cartierul Tei in care locuieste si lumea in care invata si lucreaza. Alaturi de ea traversam saracia, prejudecatile, respingerea si asumarea identitatii etnice si culturale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea