De prin lume adunate

#film #evenimente #evenimente bucuresti # program cinema # filme de paste

La ce filme mergem de Paste in Bucuresti

Comedie, actiune sau romantism sunt cuvintele care descriu filmele pe care le poti vedea in acest weekend in Bucuresti. Daca dupa masa de Paste vrei sa faci putina miscare si sa dai jos cateva dintre caloriile consumate, poti face o plimbare relaxanta prin parc, iar spre seara poti merge sa vizionezi un film.

Chiar daca este Pastele, majoritatea mall-urilor si cinematografelor sunt deschise si poti merge cu persoana draga sau cu prietenii.

Salmon Fishing in the Yemen

Filmul spune povestea lui Fred Jones (Ewan McGregor), un om de stiinta specializat in piscicultura care are o casnicie lipsita de dragoste. Viata sa este complet bulversata atunci cand este insarcinat sa supervizeze un proiect despre care el crede ca este de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor in aridele vai ale Yemenului.

In Bucuresti, filmul poate fi vizionat la Movieplex Cinema Plaza, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, CinemaPRO, Grand Cinema Digiplex, Cinema City Sun Plaza, Glendale Studio, Cinema City Cotroceni VIP si Cinema City Cotroceni.

American Reunion

In comedia "Placinta America: Din nou pe felie", personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intilnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Acum, acesti prieteni de-o viata se intorc in orasul natal ca adulti care cauta sa regaseasca inspiratia de a trai nebuneste de la adolescentii hormonali care au fost, si care au creat o legenda a filmelor de comedie.

Filmul poate fi vizionat la Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, Patria, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Cotroceni.

Wrath of the Titans

A trecut aproape un deceniu de la infrangerea eroica a monstruosului Kraken, iar Perseu incearca sa duca o viata linistita de pescar si sa fie un tata ideal pentru fiul sau Helius.

Intre timp o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre zei si titani, dupa ce ultimii, condusi de liderul lor, Kronos, se elibereaza din adancurile infernului. Cand Hades si Ares incearca sa-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-si mai poate ignora adevarata chemare, aceea de a face din nou ordine in Olimp.

Filmul poate fi vizionat la Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, Corso, Samsung IMAX, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Cotroceni.

La source des femmes

Povestea din "La Source de femmes", noul film al lui Radu Mihaileanu, este contemporana si are loc intr-un sat aflat undeva intre Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Traditia locului spune ca femeile sa aduca apa dintr-un izvor sapat in munte, in fiecare zi, in plin soare.

Leila, o tanara mireasa, le convinge pe celelalte femei sa intre intr-o greva a iubirii: fara sex, nici macar o mangaiere, pana cand barbatii vor incepe sa preia ei responsabilitatea aducerii apei in sat.

Filmul poate fi vizionat la Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, Glendale Studio, Cinemateca Union, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni si Studio.

Tot de Paste, mai poti merge si la The Hunger Games, Mirror Mirror, Titanic 3D, Dr. Seuss' The Lorax sau The Cold Light of Day.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea