De prin lume adunate

#targuri #evenimente #teatru #concerte #evenimente bucuresti

La ce evenimente mergem in acest weekend in Bucuresti

In acest weekend esti asteptat la o serie de evenimente interesante. Targuri, concerte, ateliere si multe alte evenimente te asteapta sa iesi din casa in zilele frumoase de primavara.

La ce evenimente mergem sambata

Egoistul la TNB

Egoistul este o piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie si egoism.

Pe masura ce asista la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa. Egoistul este un spectacol in care Jean Anouilh se pare ca si-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan.

Atelier de dans contemporan

Fundatia Calea Victoriei organizeaza un atelier de dans contemporan. Prima parte a cursului este dedicata antrenamentului fizic, care are drept scop constientizarea si sensibilizarea corpului, pregatindu-l pentru noi descoperiri.

In a doua parte a cursului, prin jocuri si improvizatii, vei descoperi calea catre o miscare creativa si profund personala, fundamentata in relaxare mentala si disponibilitate fizica, un mod de a fi implicat in tot ceea ce ne inconjoara.

Choco Fest la Sun Plaza

Ciocolata, mancarea zeilor, are proprietati incontestabile atunci cand este consumata cu masura, cu efecte nutritionale si medicale recunoscute de medici si specialistii nutritionisti.

Astfel, este recomandat sa nu ratezi targul "Choco Fest" pentru o portie echilibrata de ciocolata si dulciuri delicioase si sanatoase. La "Choco Fest" vei gasi delicatese grecesti, ciocolata de casa , specialitati din miere, baclavale delicioase, dulciuri unguresti si turcesti, prajituri de casa, cozonaci cu nuca si mac, cafea exotica si ciocolata calda .

La ce evenimente mergem duminica

Jazz flamenco la Sala Radio

De foarte putine ori ne e dat sa asistam la o manifestare artistica atat de spontana si aparte cum e cea pe care o ofera Jorge Pardo si Isaac Turienzo, doi dintre cei mai buni muzicieni spanioli de jazz. Pardo si Turienzo, doi extraordinari comunicatori, ne poarta intr-un spatiu necunoscut in care nu exista frontiere.

Una Historia de Tango la Teatrul Masca

O calatorie in timp prin cele mai importante etape ale tango-ului, povesti eterne intre un El si o Ea, personaje carismatice si o ambianta fina, "Una Historia de Tango" este un spectacol de dans pasional, puternic, plin de energie, un spectacol in care performanta este pe primul loc.

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair la Villa Rodizio

Primavara aceasta fashionistele isi dau intalnire la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair si isi reimprospateaza garderoba cu cele mai hot piese, in cele mai hot culori ale sezonului. Si pentru ca Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair s-a hotarat sa surprinda cu noutati si pasionatii de fashion de sex masculin, la editia de primavara acestia sunt asteptati cu cele mai cool piese semnate de tineri designeri.

La editia de primavara, vizitatorii sunt invitati sa se lase inspirati de stilul bloggeritei Chiara Ferragni si sa descopere daca aceasta este editia norocoasa la care vor avea ocazia sa intalneasca fashion icon-ul in persoana. La Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair te asteapta peste 70 de expozanti, tineri designeri si magazine de piese vintage, cadouri fabuloase si o terasa spectaculoasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea