De prin lume adunate

#romania #evgeni plushenko #brian joubert #kings on Ice #Stephane Lambiel

Kings on Ice in Romania

Evgeni Plushenko , Stephane Lambiel si Brian Joubert pentru prima data sub aceeasi cupola. Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania: Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international.

Pentru prima data in Romania, alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, va evolua multiplul campion Brian Joubert. Cea de-a patra editie Kings On Ice va avea loc pe 7 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Pe langa noul program conceput pentru turneul Kings On Ice 2012, surpriza editiei cu numarul patru o face tanarul patinator Brian Joubert, celebrul sportiv care a devenit un nume reprezentativ pentru patinajul artistic din Franta.

Brian Joubert s-a clasat pe primul loc in competitia masculina a Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Tokyo, in 2007. Brian a castigat atunci aprecierea absoluta a publicului si in special a sustinatorilor francezi, aducand tarii natale o medalie de aur intr-o competitie mondiala dupa o pauza de 42 de ani.

Cu sapte medalii de aur castigate la Campionatul National din Franta, presa internationala l-a declarat in repetate randuri drept "regele francez" al patinajului artistic, tanarul sportiv trecandu-si in palmares si titlul de Campion European. Cariera sa cuprinde insa numeroase alte medalii si distinctii la diferite competitii internationale si este si unul dintre cei mai carismatici reprezentanti ai acestui sport.

Kings On Ice din 2012 reuneste pe aceeasi scena pe Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si Brian Joubert, alaturi de numeroase alte figuri importante ale patinajului mondial. Edvin Marton este si de aceasta data alaturi de campionii ghetii si ii va acompania pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.

Spectacolul Kings on Ice are loc pe 7 aprilie la Patinoarul Mihai Flamaropol, de la ora 20.00. Pretul unui bilet este cuprins intre 100 si 400 de lei, in functie de locul din sala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea