De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti #kidsfest

KidsFest la Bucuresti

Lumea lui PET - KidsFest este primul festival al copiilor organizat in Romania si va avea loc in weekendul 16 - 17 iunie, in parcul din Piata Unirii. Evenimentul promite participantilor doua zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica live, piesele de teatru.

"Lumea lui PET" este un adevarat oras in miniatura, o lume frumoasa si curata, o lume plina de culoare si de veselie, creata special pentru zillele pe care Prietenul ExtraTerestru PET doreste sa le petreaca in Romania, alaturi de cei mici.

De acolo de sus, de pe planeta lui, PET a vazut ca in Bucuresti oamenii locuiesc in cladiri din caramida, beton sau lemn. El in schimb, locuieste intr-o piramida transparenta si isi doreste sa se simta la noi ca acasa, asa ca ii roaga pe copiii din Bucuresti sa-i dea o mana de ajutor pentru a-si construi o casuta precum cea de pe planeta lui, o piramida din pet-uri.

Aceasta este povestea care sta la baza organizarii primului festival dedicat copiilor. Intregul eveniment va fi precedat de unul dintre cele mai ample programe de reciclare care implica in special copiii. Programul doreste sa incurajeze reciclarea ambalajelor din plastic si crearea unor obiceiuri "eco" inca de la cele mai fragede varste.

KidsFest ii invata pe copii sa fie "eco"

Lumea lui PET - KidsFest va include desigur o piesa centrala: piramida contruita din pet-urile adunate de copii in scoli inainte de eveniment, dar si o multime de alte surprize: un laborator de stiinte, un tunel al groazei, un atelier foto si chiar o “inchisoare” a parintilor, unde cei mici ii pot inchide pe parinti pentru a putea explora in voie intreaga lume a lui PET.

Pe langa nenumaratele jocuri si concursuri care se vor desfasura pe toata durata festivalului, PET a pregatit si un bal al printeselor si un carnaval, pentru iubitorii de costume, precum si nenumarate reprezentatii de teatru puse in scena de Gasca Zurli, urmate la incheierea programului de concerte live sustinute de cativa dintre cei mai cunoscuti artisti romani ai momentului.

Biletele pentru Lumea lui PET - KidsFest se gasesc la pretul de 25 lei pentru copii si 40 lei pentru adulti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea