De prin lume adunate

#Loredana Vladareanu #Jurnal de fericire #carte

"Jurnal de fericire" de Loredana Vladareanu, o carte care sa nu-ti lipseasca din biblioteca

Orice calatorie incepe cu un pas. Calatoria mea in a scrie aceasta carte a inceput fara ca eu sa stiu. Adica, a inceput undeva prin 2011, cand am inceput sa devin mult mai constienta si mai prezenta in viata mea.

Prima idee de a scrie si publica o carte a venit in 2015, in urma unui seminar despre cum sa scrii o carte in 40 de zile. Pe baza celor aflate la seminar, m-am gandit sa scriu o carte referitoare la recurtare – pentru ca acolo era experienta mea cea mai relevanta, dar nu ma atragea prea mult.

Insa, intr-o zi, uitandu-ma pe textele scrise pentru blog, pentru workshopuri sau pur si simplu, pentru mine, mi-am dat seama ca, de fapt, cartea este aproape scrisa.

De la momentul acela si pana astazi au trecut ani. Ani in care, desi scrisa, cartea nu prindea contur. Tot apareau diverse piedici. Majoritatea personale, nu profesionale.

Acum am constientizat si de ce. Eram "acolo". Eram in neincredere, in nesiguranta, in ne-iubire de sine, in lipsa de respect fata de mine insami, in temeri si frici, in minciuni frumoase pe care mi le spuneam, in lipsa de asumare si de responsabilitate, in relatii toxice, in perfectionism, in EGO, in judecata (a mea si a celorlalti), in culpabilizare... Adica, eram in minte si prea putin si prea rar in suflet. Eram oriunde in afara mea si mai deloc in mine. Ma priveam, nu cu ochii mei, ci prin lentilele altora.

"Jurnal de fericire" este o parte din mine. Pe care ti-o impartasesc. Pentru ca am trait-o eu si stiu ca se poate. Apoi, am trait-o alaturi de oamenii cu care am lucrat. Acum, si ei stiu ca se poate. Se poate sa te iubesti pe tine insuti. Autentic. Profund. Neconditionat. Sa-i iubesti pe ceilalti. Autentic. Profund. Neconditionat. si sa iti traiesti viata liber si fericit.

"Jurnal de fericire" este pentru ca si tu sa stii ca se poate.

Cartea si lucrul concret, cu pixul in mana, pe caietul de lucru numit "Jurnalul meu de fericire", care vine la pachet cu cartea, te spijina sa o descoperi "reteta ta". De fericire. De iubire si implinire. Eu iti ofer resursele sa ajungi acolo. Decizia este la tine. Daca si cand vei incepe sa iti fie autentic bine cu tine.

In esenta, "Jurnal de fercire" te ajuta sa te cunosti mai in profunzime pe tine insuti, dar si pe ceilalti, sa constientizezi anumite convingeri limitative sau prejudecati care te blocheaza, dar si sa faci pasii necesari pentru a te elibera de toate acestea si a-ti da liber la fericire. Fericire care este in tine. Nu ti-o da nimeni si nimic. Doar tu esti singurul care o blochezi, chiar fara sa stii. si tocmai pentru ca nu stii, "Jurnal de fericire" te ajuta sa identifici ce sta in spatele neimplinirii dorintei tale de a fi fericit.

Lansarea cartii va avea loc in 18 noiembrie 2019, ora 19:30, la hotel Marshall Garden si va fi un eveniment amplu, cu multe surprize, sponsorizat de Hervis Sport, la care te poti inscrie aici: Lansare "Jurnal de fericire".

Cartea o vei putea cumpara de pe site-ul meu: Loredana Vladareanu sau scriindu-mi pe adresa loredanavladareanu@gmail.com. Despre mine poti afla mai multe pe site, pe blog: Loredana Vladareanu, pe Facebook si LinkedIn.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea