De prin lume adunate

#jocuri interactive #jocuri de societate #jocuri #timp liber

Jocuri interactive pe care trebuie sa le ai in 2020

In domeniul jocurilor interactive, cele mai apreciate sunt experientele clasice cu tehnologie redusa. In ultimii doi ani, jocurile de masa au trecut printr-o renastere creativa, devenind tot mai populare. Cele mai bune jocuri interactive implica abilitati complexe de rezolvare a problemelor, coordonarea mana-ochi sau strategii complexe. In plus, cele mai bune jocuri de masa nu sunt distractive doar pentru copii, ele reprezentand o provocare interesanta pentru jucatori adulti seriosi.

Iata cateva dintre cele mai populare jocuri interactive pe care trebuie sa le ai si tu in 2020. Oricare dintre acestea pot transforma o seara banala intr-o aventura epica si competitiva.

Darts profesional cu sageti

Darts este un joc si, totodata, un sport in care sageti mici sunt aruncate la o tinta circulara, numita dartboard, care se fixeaza pe perete. Cu toate ca in trecut s-au folosit diverse tipuri de tinte si reguli de punctare, termenul Darts se refera la un joc standard interactiv, capivant atat pentru adulti cat si pentru copii. Pe langa faptul ca este un joc competitional profesionist, Darts-ul este nelipsit in pub-uri si foarte popular in Irlanda si Marea Britanie.

Roata Norocului

Roata Norocului este un joc recomandat copiilor de peste opt ani. Acesta este extrem de captivant, fiind apreciat de cei mici, dar si de adulti, deopotriva. Cu Roata Norocului, seara de jocuri interactive va fi una incitanta si competitiva, care te va motiva sa iti numeri banii, sa estimezi sumele pe care le vor miza adversarii, sa gandesti strategic, sa pariezi si, totodata, sa fii cat mai competitiv si sa castigi. Roata Norocului este un joc de noroc, dar si de strategie, ideal pentru a fi jucat in grup.

Joc interactiv Monopoly - modele pentru fete si baieti

Monopoly a fost si a ramas cel mai popular si apreciat joc de tranzactii imobiliare. Iti permite sa traiesti experienta unui agent imobiliar in lumea ametitoare si neprevazuta a tranzactiilor. Fa turul orasului si achizitioneaza cele mai bune terenuri, utilitati si statii, pregateste-le cu case si hoteluri si incepe sa incasezi chirii si dividente de la ceilalti jucatori. Cu acest joc, seara ta va deveni incendiara, indiferent de varianta in care il veia chizitiona - clasica sau adaptata pentru copii (Sofia, Cars, Thomas, Disney, etc).

Joc de societate, Scrabble Original

Daca iti place sa te joci cu cuvintele si sa le cauti in dictionar, Scrabble, in varianta originala, a fost si a ramas unul dintre cele mai interactive si apreciate jocuri de cuvinte. Acest joc stimuleaza in cel mai constructiv mod competitia si inteligenta, timpul petrecut in compania lui fiind de calitate si, totodata, distractiv.

Twister pentru copii si adulti

Cu toate ca Twister este destinat pentru cel mult patru jucatori, cu cat vor fi mai multi cu atat devine mai distractiv. Invarte cadranul de joc si cauta sa iti gasesti echilibru in pozitia indicata, fara a atinge solul. Va trebui sa faci echilibristica si sa te contorsionezi in jurul altor jucatori, lucrurile devenind din ce in ce mai incurcate si distractive pe masura ce jocul avanseaza.

Pentru mai multe idei de jocuri interactive cu care sa completezi colectia ta in 2020, acceseaza https://teamdeals.ro/cautare/joc/3?q=joc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea