De prin lume adunate

#jocuri #online #gratis #internet

Jocuri gratis online

Tot mai multe persoane isi petrec din ce in ce mai mult timp liber in fata calculatorului. Internetul se dezvolta pe zi ce trece intr-un ritm ametitor. Este astfel foarte usor sa gasesti orice tip de informatie de care ai nevoie. In acelasi timp, internetul a devenit si locul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber.

In fata calculatorului vedem filme si seriale, ascultam muzica si chiar citim in format digital cam orice carte ne dorim. Nici jocurile nu lipsesc din preferintele celor car peterec timpul liber in fata calculatorului.

Jocurile pentru PC atrag din ce in ce mai multi utilizatori, care isi petrec chiar si 12 ore pe zi in universul creat virtual. Daca ne gandim ca World of Warcraft are peste 12 milioane de utilizatori si in curand va aparea pe marile ecrane si un film inspirat din acest joc, ne dam seama cu usurinta ca tehnologia 3D si lumile alternative create virtual reprezinta noua moda in randul tinerilor.

Cele mai multe jocuri se platesc, in functie de frecventa cu care sunt jucate. Jocurile pot fi achizitionate online, de pe site-urile specializate in jocuri, sau in reteaua librariilor Diverta si in magazinele de calculatoare.

Pe internet exista insa si o multitudine de site-uri cu jocurui gratis, atat la noi in tara cat si in afara. Aceste site-uri au o gama variata de jocuri, pentru toate varstele si gusturile. Cele mai multe jocuri sunt spectaculoase, cu multe efecte. De obicei pe aceste site-uri se poate naviga destul de usor, sunt prietenoase cu utilizatorul. Jocurile sunt impartite pe categorii, de la mai noi aparitii pana la cele mai populare.

Exista pagini speciale de descarcare. Pe site-uri exista de asemenea si boxuri cu ultimele cautari. Astfel, care nu ai idee despre ce joc crezi ca te-ar atrage, poti vedea ce au cautat si alti utlizatori inaintea ta.

 

Runes of Magic, copie dupa WOW

 

World of Warcraft (WOW) este unul dintre cele mai populare jocuri ai ultimilor ani, care sa impus rapid in preferintele jucatorilor. Este Massively Multiplayer Online Role-Playing game creat de Blizzard. Este si cel mai ingenios joc creat de aceasta companie.

De-a lungul timpului, jocul a avut mai multe serii: Warcraft-Lord of the Clans, Warcraft-Orcs and Humans, Warcraft Reign of Chaos, Warcraft Frozen Throne, World of Warcraft, World of Warcraft: The Burning Crusade, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, World of Warcraft: Cataclysm. Actiunea jocului se desfasoara intr-un univers fantastic, numit Warcraft. WOW a fost lansat pe 23 noiembrie 2004 si de atunci a adunat pentru 12 milioane de jucatori activi, care platesc la zi.

Daca nu iti permiti sa dai bani in fiecare luna pentru acest joc, atunci poti opta pentru Runes Of Magic. Runes de Magic este un fantasy MMORPG-ul (masiv Multiplayer Online Role-Playing Game) care nu costa nimic si se descarca gratuit. In acest joc vei face cunostinta cu creaturi mitice si periculoase si vei rezolva puzzle-ului misterioase.

 

Site-uri romanesti cu jocuri gratuite

 

In Romania exista numeroase site-uri cu jocuri gratuite. Acestea pot fi jucate atat online, cat si descarcate in mod gratuit. Iata mai jos o lista cu cateva site-uri romanesti cu jocuri gratis:

jocuri-gratis.ro
ejocurile.com
jocurigratis.ro
jocuri-multe.ro
ejocuri.ro
jocuri-gratis.org
ejocurigratis.ro
e-jocurigratis.ro

 

Site-uri straine cu jocuri gratuite

 

Cele mai multe site-uri cu jocuri gratuite le vei gasi insa in stainatate. Aceastea propun jocuri MMORPG (massively multiplayer online role-playing game). Intr-un astfel de joc, jucatorul isi asuma rolul unui caracter fictional si preia controlul asupra actiunilor lui. Lumea din jocurile MMORPG persista de-a lungul timpului.

Iata mai jos o lista cu site-uri straine cu jocuri gratuite:

gameogre.com
mmohut.com
freemmorpglist.com
mmorpg.com
freemmogamer.com
runesofmagic.com

 

Acasa.ro nu garanteaza legalitatea acestor site-uri si nu incurajeaza pirateria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea