De prin lume adunate

#halloween #jocuri Halloween #Halloween in familie

Jocuri de Halloween pentru intreaga familie

Sarbatoarea de Halloween reprezinta ocazia potrivita de a organiza o petrecere pentru intreaga familie, la care sa participe atat parintii si bunicii, cat si copiii si adolescentii. Fa propriile reguli si distreaza-te alaturi de cei dragi apeland la jocuri pentru intreaga familie.

In acest an ii poti include chiar si pe vecinii amatori de distractii si puteti organiza o petrecere comuna. Pentru ca o petrecere sa aiba succes, toata lumea trebuie sa contribuie cu ceva. Astfel, gazdele pot oferi decoratiunile pentru petrecere, in timp ce invitatii si copiii se pot ocupa de atmosfera, de preparatele culinare sau de mastile traditionale.


Cele mai potrivite jocuri de Halloween


Petrecerea de Halloween nu este completa fara jocurile traditionale. Daca in acest an ai renuntat la petrecerile in cluburi, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana accesoriile esentiale pentru jocurile de Halloween.

Prinde merele cu gura. Acest joc este unul dintre cele mai populare in seara de Halloween. Umple un bazin cu apa si mere si apoi incearca sa prinzi doar cu dintii cat mai multe fructe.

Infasoara mumiile. Infasoara pe cineva in hartie igienica, de la crestet pana la talpi, si apoi fa-l sa mearga astfel prin casa.

Ciopleste dovleci. Dupa ce alegi dovlecii perfecti pentru petrecerea ta, goleste-i de tot continutul si incearca sa ii cioplesti. Poti obtine diverse masti, vesele sau inspaimantatoare, in ton cu sarbatoarea de Halloween.

Loveste stafia. Dintr-un material alb, confectioneaza o stafie pe care o umpli cu diverse obiecte, in special dulciuri. Agat-o de perete si apoi lasa-i pe cei mici sa o loveasca pana cand se rupe.

Construieste o sperietoare de ciori. In mai multe cosuri, aduna materiale, paie si orice obiecte care iti sunt de folos pentru realizarea unei sperietori de ciori. La final poti organiza si un concurs cu cele mai "frumoase" sperietori.

Cel mai frumos costum. Petrecerea de Halloween nu este completa fara costume. Roaga-i pe invitatii la petrecere sa dea frau liber imaginatiei si sa creeze costume originale.

Paseaza dovleacul. In cerc, paseaza un dovleac mic, fara ajutorul mainilor, doar cu barbia.

Spanzuratoarea. Acest joc clasic cu cuvinte este in acelasi timp distractiv si educativ..


Sursa foto: party.lovetoknow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea